MediaMarkt yeni mağazasını Elazığ’da açtı

MediaMarkt yeni mağazasını Elazığ’da açtı

Ekonomi 31.01.2025 10:27:30 0
MediaMarkt yeni mağazasını Elazığ’da açtı
Tarih: 31.01.2025 10:27 Güncelleme: 31.01.2025 10:27
Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere alışveriş imkanı sunan MediaMarkt, yeni mağazasını Elazığ’da açtı. Bin 500 metrekarelik yeni mağazada binlerce son teknoloji ürünü tüketicilerle buluşturan marka açılışa özel düzenlediği kampanya da Elazığlılardan yoğun ilgi gördü.

Müşterilerine bütünleşik kanal stratejisiyle kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen MediaMarkt, mağaza yatırımlarına devam ediyor. Yeni mağazasını 30 Ocak’ta Elazığ’da açan marka, bin 500 metrekarelik geniş bir alanda hizmete başlayan yeni mağazasında yarısından fazlası kadın olmak üzere 30 kişiye istihdam sağlayacak.

Markanın yeni mağazasında; akıllı telefonlardan kulaklıklara, akıllı saatlerden bilgisayar ve tabletlere, elektrikli ev aletlerinden beyaz eşya, televizyon, ses sistemleri ve oyun konsollarına kadar birçok kategoride binlerce ürün tüketicilerle buluşacak. Markanın mağaza açılışına özel olarak düzenlediği kampanya da Elazığlılardan yoğun ilgi gördü.

“Mağazalarımızı müşterilerimizin ürünleri deneyimleri için tasarlıyoruz”
Mağazaları bir deneyim alanı gibi kurguladıklarını söyleyen MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, ‘‘Yeni mağazamızda Elazığ’da tüketicilerimizle buluşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Deneyim odaklı mağaza tasarımlarımızın büyük ilgi görmesi bizi ayrıca mutlu ediyor. Çünkü mağazalarımızı, müşterilerimizin sadece ürünleri görmeleri için değil, aynı zamanda deneyimlemeleri için tasarlıyoruz. Teknoloji perakendeciliğinde lider bir marka olarak, bütünleşik kanal (omni-channel) deneyimini şirket vizyonumuzun kalbine yerleştirdik. Müşterilerimize mobil uygulamamızdan fiziki mağazamıza, her adımda birbirine bağlı, uçtan uca ve kusursuz bir alışveriş sunmak için yatırım yapıyoruz. Deneyim Şampiyonluğu vizyonumuz doğrultusunda amacımız, müşterilerimizin markamızla kurduğu her teması, müşterilerimizin ihtiyaçları, ilgi alanları ve beklentileri doğrultusunda optimize ederek, onlara dünya standartlarında bir perakende deneyimi sunmak” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ