Tarih: 04.08.2024 19:36

MasterChef'te Son Bilet Nevzat'ın! Finalistlerin Tam Listesi Burada!

Facebook Twitter Linked-in

SON YARIŞMACININ HEYECANI

MasterChef'te heyecanlı anlar yaşandı. 2024 sezonu için ana kadroda yer alacak 20. ve son yarışmacının belirlendiği gece, nefesleri kesti. Yedi yarışmacı iki etaplık mücadele ile karşımızdaydı. İlk etapta yarışmacılar, ustalık isteyen Taş Kadayıf yapımı ile sınandı. En başarılı beşi belirleyen şefler, ikinci tura Adel, Sevim, Mehmet, Beyza Nur ve Nevzat'ı taşıdı. Ama kimin kadroya dahil olacağı henüz belli değildi.

İLK ETAP: TAŞ KADAYIF MÜCADELESİ

Yarışmacıların Taş Kadayıf'ları şeflerin damak tatlarına sunuldu ve en beğenilen beş isim belirlendi. Adel, Sevim, Mehmet, Beyza Nur ve Nevzat arasından yapılan değerlendirme sonucunda, Beyza Nur kesin üstünlüğünü kanıtladı. Ancak ana kadrondaki yerini garantilemek için bir adım daha kalmıştı.

İKİNCİ TUR: YARATICILIK ZAMANI

İkinci tura kalan yarışmacılar yaratıcılıklarını konuşturmaları beklenen bir etapta karşı karşıya geldiler. Şefler, ana ürün olarak Bezelye ve Araka vererek, yarışmacılardan imza tabaklarını ortaya koydu. Gecenin sonunda Mehmet, Sevim ve Nevzat finale yükselen isimler oldu. Mehmet geceyi üçüncü sırada tamamlarken, Nevzat ve Sevim son ikiye kaldı.

YARIŞMADA KİMLER VAR?

MasterChef'le hayallerine bir adım daha yaklaşan Nevzat, ana kadroyu tamamlayan 20. isim olarak açıklandı. Sevim ise, artık yarışmaya yedekler arasından tekrar dahil olma şansı arayacak. Ana kadroda yer alan diğer yarışmacılar ise şöyle sıralanıyor: Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda, Muratcan, Nigar, Beyza, Emre, Kaan, Kerem ve son olarak Nevzat. Bu isimler, MasterChef'te hünerlerini sergileyerek unvan için yarışacaklar.

Şimdi tüm gözler yarışmada. Kim, yemek yapma sanatını en iyi şekilde sergileyerek şampiyon olacak? MasterChef'teki mücadele devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —