Tarih: 28.07.2024 12:07

MasterChef'te Mücadele Sona Erdi: Ana Kadroya Giren 14. Yarışmacı Belli Oldu

Facebook Twitter Linked-in

MÜCADELE DOLU BİR GECEDE 14. YARIŞMACIYA ÖNLÜK VERİLDİ

27 Temmuz 2024 Cumartesi günü yayınlanan MasterChef bölümünde ana kadroya katılacak 14. yarışmacının belirlenmesi için heyecan dolu bir yarışma gerçekleştirdi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, ve Somer Sivrioğlu'nun titiz tadımları sonucunda 14. yarışmacıyı seçtiler. MasterChef izleyicileri ve internet kullanıcıları 14. önlüğü kimin aldığını sabırsızlıkla öğrenmek için sosyal medya ve arama motorlarını yoğun bir şekilde kullanmaya başladılar.

KİM ALDI BU HAFTA ÖNLÜĞÜ? ANA KADRONUN YENİ ÜYESİ BELLİ OLDU

Daha önce Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda ve Muratcan'ın katıldığı ana kadronun 14. üyesi için yarışmacılar kıyasıya bir rekabet içine girdiler. İkinci turun ardından Nico, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim ilk beşe yerleşerek finale kalmayı başardılar.

KAZANAN BELLİ OLDU: ANA KADROYA EZGİ KATILDI

MasterChef'te yaşanan kıyasıya yarışmanın ardından gecenin en çok merak edilen sorusu yanıt buldu. Ana kadroya katılacak 14. yarışmacı Ezgi olarak açıklandı. Diğer yarışmacılar gibi o da şimdi MasterChef önlüğü ile mutfakta hünerlerini sergileyerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın mücadelesini verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —