Tarih: 19.08.2024 00:59

MasterChef Türkiye'de Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu: 18 Ağustos 2024 MasterChef kim veda etti?

Facebook Twitter Linked-in

MasterChef Türkiye'nin 2024 sezonu izleyicileri sürpriz bir eleme ile karşılaştı. Bu sezonun ikinci haftası tamamlandı ve yarışmaya veda eden isim açıklandı. TV8 ekranlarının gözde programında jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oylarıyla bir yarışmacının hayallerine veda ettiği duyuruldu. Elenen isim ise son ikiye kalan Kerem ve Deniz arasından seçildi.

ELEME GECESİNDE NEFESLER TUTULDU

MasterChef 2024'te eleme gecesi gerçekleşti. Heyecanın doruğa çıktığı akşamda, asma yaprağı konseptinde yaratıcılıklarını sergileyen yarışmacılar arasından en iyi tabağı yaparak yarışmada kalma şansını elde eden isimler; Emre, Zeynep ve Kaan oldu. Geriye kalan Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz ise ikinci etapta şefin tabağını yapmaya çalışarak bir kez daha kozlarını paylaştı.

İKİNCİ ELEME ADAYLARI YENİDEN YARIŞTI

Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz'in mücadele ettiği ikinci etapta verilen görev, şefin spesifik bir tabağını en iyi şekilde yapmaktı. Bu zorlu mücadelede en iyi performansı gösteren yarışmacılar güvende kalarak bir sonraki tura geçme hakkı elde etti. Ancak beklenen an geldiğinde, en düşük performansı gösteren yarışmacı, MasterChef Türkiye'den ayrılmak zorunda kaldı.

BU HAFTA MASTERCHEF'TEN ELENEN KİŞİ KİM?

Uzun süren bir maratonun ardından acı veda, duygusal anlara sahne oldu. İki yarışmacıdan Kerem ve Deniz arasında jüri üyelerinin kararı ile eleme yaşandı. Yarışmacılardan biri MasterChef rüyasına burada nokta koymak zorunda kaldı. MasterChef Türkiye 2024'te bu haftanın elenen ismi, jürinin kararı ve yapılan oylama sonucu Deniz oldu. Bu sonuç ile Deniz, MasterChef Türkiye'ye veda eden isim olarak kayıtlara geçti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —