Tarih: 25.07.2024 15:10

MasterChef Türkiye'de Heyecan Dorukta: Yeni Yarışmacı Semih Önlüğü Kaparak Ana Kadroya Katıldı!

Facebook Twitter Linked-in

ELEME HEYECANI SONA ERDİ: MASTERCHEF'TE 11. ÖNLÜK SEMİH'İN! 

MasterChef Türkiye'de merakla beklenen 11. ana kadro yarışmacısı nihayet belli oldu. TV8'in sevilen yemek yarışmasının 24 Temmuz bölümünde gerçekleşen elemelerde adaylar, şeflerin beklentilerini karşılamak için kıyasıya bir mücadele sergiledi. Geleneksel lezzetlerden analı kızlı yemeğini ustalıkla hazırlama görevi verilen yarışmacılar dan tek bir kişi ana kadroda yerini alabildi. Şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun tarafından belirlenen kriterlere göre, bu heyecanlı serüvenin galibi Semih olarak açıklandı. 

YARATICILIK TESTİ ZERDEÇAL İLE YAPILDI

Gecenin ikinci ayağında finalin adayları Semih ve Erim'in sunduğu zerdeçallı yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. 45 dakika süren bu zorlu etapta yarışmacılar, toz, kuru ve taze zerdeçalı ana malzeme olarak kullanarak şefleri kendilerine hayran bırakmaya çalıştı. Tadım aşamasının ardından şeflerin kararıyla finale kalan isimler Semih ve Erim oldu. 

TADIMLA GELEN BAŞARI: YENİ ÖNLÜK SAHİBİ SEMİH

Doyasıya bir heyecan ve mücadele sonrası, şeflerin beğenisini kazanan ve yemekleriyle fark yaratan Semih, MasterChef Türkiye 2024'ün 11. yarışmacısı olmayı başardı. Elemelerin son ayağında rakibini geride bırakan Semih, emeğinin karşılığını alarak aranan önlüğü giydi ve MasterChef Türkiye'nin ana kadrosundaki yerini aldı. Yarışmacının kazanımı, hem izleyiciler hem de diğer adaylar tarafından büyük bir heyecan ve takdirle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —