Maraş depremine ilişkin şüphe uyandıran detay! Abdullah Çiftçi uyardı: Devletimiz bu konuyu didik didik araştırsın

Stratejist yazar Abdullah Çiftçi, Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin doğal olup olmadığı konusuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Öteki Gündem 20.02.2023 13:34:00 0
Maraş depremine ilişkin şüphe uyandıran detay! Abdullah Çiftçi uyardı: Devletimiz bu konuyu didik didik araştırsın
Tarih: 20.02.2023 13:38 Güncelleme: 20.02.2023 14:01

Beyaz Tv'de ekranlara gelen Ne Var Ne Yok programına katılan Abdullah Çifçti'nin işte o açıklamaları...

Deprem tetiklenebilir mi? Evet tetiklenebilir. 1970'li yıllarda BM, 'İklim silah olarak kullanamaz' diyor. 2. Dünya Savaşı'nda ABD, atom bombası attı. Bunu yapmasaydı eğer virüs salacaklardı.

Türkiye kimseyle savaş halinde değil. ABD uçak gemisi ve savaş gemisi gelmiş. Konsolosluklar kapatılmış. Yani buradan bir mantık yürütebiliyorsunuz.

Savaş gemisi gelmiş. Konsolosluklar kapatılmış. Yani buradan bir mantık yürütebiliyorsunuz. Deprem konusunda ama herkes uyarmış. Naci Görür uyarmış. AFAD tatbikat yapmış. Sonrasında bir deprem meydana geldi. Şimdi Haarp ile bir deprem oluşturulabilir mi? Buna hem evet hem hayır diyebilirim.

Peki petrol kuyularından bir deprem oluşturulabilir mi? Evet olabilir ama orada ABD kuyusu yok. Türkiye kendi kendime mi depremi tetikleyecek? Orada 6 bin metre derinde kuyular yok. Daha yüzeysel kuyular var.

ABD doğrudan kimseye savaş açmıyor. Vekalet olarak birilerini kullanıyor. İşte baktığınızda Yunanistan ve Tayvan'ı kullanıyorlar. ABD'nin derdi büyük. Başka şeylerle uğraşıyorlar. 

Madencilerin kaya kırmada maliyeti ucuz olan hidrolik çatlatma ile kırma yöntemi var. Tam fayın üstüne basarsanız bu deprem tetiklenir. Bu durumda Haarp olayı komplo olmaktan çıkmıştır. 

Devletimizin artık didik didik araştırması lazım. Bu depremi hızlandırmak mümkün mü? Evet. Yani depremi hızlandırmış olabilir diyoruz. 

Buna kesin Haarp diyenlerin akıl sağlığından şüphe ediyorum. Burada kesinlik yok. Adamların nükleer bombası var. İsterse atar, ama atmıyorlar. Gelip neden deprem yapsınlar?

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem