Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay Aşk İddiasını Reddetti: 'İftira ve Yalan!'

Belediye Başkanı aşk iddialarını reddetti ve hukuk mücadelesi başlattı.

Politika 5.10.2024 02:41:00 0
Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay Aşk İddiasını Reddetti:
Tarih: 05.10.2024 02:47 Güncelleme: 05.10.2024 02:48

“İFTİRALARA KARŞI HUKUK SAVAŞI”

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, aralarında aşk yaşadığı yönündeki iddiaların tamamını yalanladı. Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile anılan bu dedikoduların asılsız olduğunu dile getirerek, iddiaları ortaya atanları hukuk önünde tékzip edeceğini açıkladı. Bu iddiaları kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kamuoyuna duyuran Başkan Durbay, kendisini ve partisini zan altında bırakan bu tür iftiraların hesabını mahkemede soracağını belirtti.

“SADECE UYDURMA DEĞİL, İSPATSIZ BİR YALAN”

Belirtildiği gibi, iddiaların ardındaki asılsızlığı net bir dille reddeden Durbay, geçirdiği bağırsak operasyonu dolayısıyla kanser teşhisi aldığını ve yaşananlar sebebiyle büyük bir mağduriyet içinde olduğunu ifade etti. Yalan haberler sebebiyle ailesinin ve kendisinin zor zamanlar yaşadığını dile getiren Başkan Durbay, saldırganların yargı önünde hesap vereceğini ve bu tür iftiralara asla tolerans gösterilmeyeceğini vurguladı.

“KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORUM”

2008'den bu yana mücadele ettiği sağlık sorunlarından ve kanser teşhisi alan Durbay, tedavi sürecini açık yüreklilikle paylaştı. Ablasının sağlık durumunu da gözeterek açıklama yapmayı ertelediğini belirten Durbay, özellikle kardeşinin erken doğum yapma riski altında olduğu bu hassas dönemde iftira atılmasının acı verici olduğunu söyledi.

“İFTİRA ATANLAR CEZALANDIRILACAK”

Başkan Durbay, kişisel olarak ve ailece geçirdikleri zorluğun yanı sıra, partisi ve Genel Başkan Özgür Özel'i hedef gösteren bu tür organize iftiralara karşı mücadele edeceğinin altını çizdi. Farklı platformlarda yayılan yalanları tek tek düzeltmek ve haklarını hukuk karşısında aramak için mücadeleye devam edeceğini belirtti. Durbay, özür dilemeye kalkanlar dahil olmak üzere, bu tür çirkin söylentileri yaymaktan çekinmeyen kişilerin adalete hesap vereceğini net şekilde dile getirdi.

“DARP EDİLEN KADIN SİYASETÇİLER”

Manisa'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, siyasi hırslarının kurbanı olan ve sık sık erkek egemen siyasetin mağduru olan kadın siyasetçilerin maruz kaldığı durumları eleştirdi. Söz konusu asılsız iddialarla mücadele eden ve hakkını arayan Durbay, toplumdaki kadın karşıtı yargıları yenerek, sağlığına kavuşacağını ve hem tedavi sürecini hem de hukuki süreci takipçisi olacağını vurguladı.