Manisa Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için kolları sıvadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için kolları sıvadı

Genel 22.02.2023 17:43:21 0
Manisa Büyükşehir Belediyesi yaraların sarılması için kolları sıvadı
Tarih: 22.02.2023 17:43
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi, 10 araç, 20 personel ile afet bölgesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinasyonu ile yardım dağıtmaya devam ediyor.
Asrın felaketi sonrası Türkiye yaraların sarılması için el ele verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler de afetin ilk gününden itibaren hızla bölgeye intikal ederek çalışmalara destek verdi. Bölgede insani destekleri sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş afet bölgesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinasyonu ile kırsal mahallelerde de malzeme desteğinde bulunuyor. 10 araç ve 20 personel ile malzeme dağıtımına destek veren Büyükşehir Belediyesi, ekipleri yaraların sarılması için hummalı bir şekilde bölgede çalışıyor.
Öte yandan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, asrın felaketinde depremin merkez üssü ilçelerinden biri olan Pazarcık’taki çalışmalarına devam ediyor. Bölgede görev yapan MASKİ içme suyu ekibi enkaz altında kalan ve kullanılamaz hale gelen içme suyu ana hattında deplase (yönünü değiştirme) işine başladı. Pazarcık’a yeterli su temin edilmesi için ekiplerin bölgedeki çalışması devam edecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem