Manchester United'da finansal zorluklar nedeniyle çeşitli tasarruf önlemleri alındı. Bu önlemler kapsamında, kulüp çalışanlarına sınırlı yemek seçenekleri sunulacağı belirtildi.
SIKINTILAR DEVAM EDİYOR
Oyuncuların haricindeki çalışanlar için Old Trafford Stadyumu ve antrenman tesislerinde sunulan yemek hizmetlerinde kesintiye gidildi. Stadyumda çalışanlara artık meyve, antrenman tesislerinde ise futbolcular dışındaki personele sadece çorba ve sandviç verilecek.
TASARRUF TEDBİRLERİ GENİŞLETİLDİ
Buna ek olarak, kulübün %25'lik hissesini satın alan İngiliz kimya şirketi INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe yönetimi altında, personel kantini hafta sonunda kapatılarak sadece meyve servisi yapılacak şekilde tedbirler genişletildi.
ÇALIŞANLARLA İLGİLİ ENDİŞELER
Bu durum, Manchester United'ın geçmişte 550 çalışanını işten çıkarmasından sonra gelen bir haber. Kulüp, son üç yılda 300 milyon sterlinin üzerinde zarar ettiğini bildirerek maliyet kesintilerine devam edeceğini duyurdu.
Bu tasarruf tedbirlerinin, Manchester United çalışanları üzerindeki etkisi ve taraftarların tepkisi, ilerleyen günlerde daha da netleşecektir.