Maliye Bakanlığı KPSS siz 70 Memur Alımı Sona Eriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı yapıyor. KPSS Şartı olmaksızın memur alımında sona geldik. İlan detayları nelerdir?

İş İlanları 15.11.2022 00:15:00 0
Maliye Bakanlığı KPSS siz 70 Memur Alımı Sona Eriyor!
Tarih: 15.11.2022 00:17

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulundaki eksikliği karşılamak üzere 70 memur alımı gerçekleştirecek. Alımlar farklı alanlarda KPSS olamksızın gerçekleştirilecek. Başvurularda artık sona geldik. İlan detayları nelerdir?

70 Memur Alımı Yapılacak!
Hazine ve Maliye Bakanlığı 70 kişlilik kadro ile yayımladığı ilana göre İç Denetçi Sertifika eğitimi ile 35 Genel Katılımcı kontenjanından, 35 Bilgi Teknolojileri Kontenjanından olmak üzere 70 iç denetçi adayının belirlenmesi amacıyla memur alımı yapacak.

Başvurularda Sona Geldik!
Bakanlığın 70 memur alımı başvurusu 7 Kasım 2022 tarihi ile başlamıştı ve en geç 15 kasım 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece " Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu 4. Cadde (Kazakistan Caddesi) No:112 Kat:4 Emek/Ankara" adresine şahsen yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabiliyor?
Maliye Bakanlığı memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca en az dört yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununa (Kanun) tabi genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinde ( Kanuna ekli (I)-(IV)) sayılı cetvellerde yer alan kamu idareleri ile mahalli idarelerde çalışmış olma şartını yerine getirmek, ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil sınavından en az 50 puan almış olmak, 45 Yaşından büyük olmamak, İç Denetim Koordinasyon Kurulunun (Kurul) belirlediği mesleki ahlak kurallarına ve kamuda uygulanan genel etik kurallara uygun özgeçmişe sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

Sınav Ücretine Dikkat!
Sınava girecek adaylar 21-25 Kasım 2022 tarihleri arasında, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İşlemler’de yer alan “Ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile ÖSYM adına 400,00 TL sınav ücretini yatıracaklardır.

Sınav Ne Zaman Yapılacak?
Sınav 24/12/2022 Cumartesi günü Ankara’da yapılacaktır. Sınav saat 10.15’te başlayacak ve 120 dakika (2 saat) sürecektir. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.


Anahtar Kelimeler: Maliye Bakanlığı Memur Alımı Eriyor!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem