Malazgirt Eğitim Tarihi Sergisi açıldı

Malazgirt Eğitim Tarihi Sergisi açıldı

Eğitim 29.05.2024 10:56:23 0
Malazgirt Eğitim Tarihi Sergisi açıldı
Tarih: 29.05.2024 10:56
MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu tarafından ‘Malazgirt Eğitim Tarihi Sergisi’ düzenlendi.
Okulun bahçesinde açılan sergide, ziyaretçiler Malazgirt’in eğitim tarihine duygusal bir yolculuk yaptı. Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya tarafından serginin açılışının yapılmasının ardından emekli öğretmen Vezir Gökdemir tarafından bir konuşma yapıldı. Etkinlik sırasında duygulu anlar yaşadığını belirten Gökdemir, "Yıllar boyunca hizmet ettiğim bu ilçede, öğrencilerimle ve meslektaşlarımla yaşadıklarımı yeniden canlandırmak beni derinden etkiledi. Malazgirt’in eğitim tarihinde iz bırakmış olmak gurur verici" dedi.
Sergi koordinatörü ve okulun müdür yardımcısı Cihat Polat ise "Tarihi Malazgirt ilçesinin bu sefer de eğitim öğretim tarihini gün yüzüne çıkaralım istedik. Bu sergi, ilçemizin zengin eğitim geçmişini yeni nesillere aktarmak ve geçmişteki başarılarımızı hatırlatmak için önemli bir fırsattır" diye konuştu
Sergide, Malazgirt’in çeşitli dönemlerine ait öğretim materyalleri, eski okul fotoğrafları, tarihi belgeler ve öğretmenlerin hatıraları yer aldı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem