MalatyaPark, gazetecileri unutmadı

MalatyaPark, gazetecileri unutmadı

Genel 16.01.2024 11:44:17 0
MalatyaPark, gazetecileri unutmadı
Tarih: 16.01.2024 11:44 Güncelleme: 16.01.2024 11:44
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte kentteki gazeteciler bir araya geldi.
10 Ocak Çalışanlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sabah kahvaltına kentteki basın mensupları ile Malatya Girişim Gurubu yönetimi katıldı.
Malatya Park Meydanda yer alan bir Restoranda gerçekleşen buluşmada konuşan AVM Genel Müdürü Coşkun Güvenç, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gecikmeli de olsa Malatya’mızın güzide basın mensupları ile bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumu iletmek istiyorum” dedi.
Geride bıraktıkları 2023 yılının hem Malatya hem de bölge açısından çok zorlu bir yıl olduğunun altını çizen Coşkun, “6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il arasında en çok etkilenen illerin başında şüphesiz ilimiz gelmekte. Asrın felaketi diye adlandırılan bu afette büyük zorluklar yaşadık hep birlikte. Yoğun kış şartlarında yaşanan bu felaket ile birlikte bizlerde Malatya Park olarak kapılarımızı depremzedelere açtık ve ilk günden itibaren Malatyalıların hizmetinde olduk. Malatya Girişim Grubu, AVM, otel, ofis ve konut gibi tüm imkanları seferber ettik. O günden bugüne kadar Malatya Park ve meydanı ile ticari alanlarımızı da Malatyalılara her şartta hizmet vermektedir” şeklinde konuştu.
Bu süreçte basın mensuplarının da zor şartlar altında halkı en doğru şekilde bilgilendirme adına büyük gayretler gösterdiğini ifade eden Güvenç, “Yaptığınız haberlerle bu sürece sunduğunuz katkı da takdire şayandır. 11 ili etkileyen depremde 25 gazeteci arkadaşımız enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’da hayatlarını kaybeden gazeteci arkadaşlarımıza buradan tekrar rahmet diliyor geride kalan yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Yine yılın son aylarında vuku bulan İsrail zulmü ile birlikte Filistin’de binlerce masum insan katledilirken orada da son bilgilere göre 110’un üzerinde gazeteci İsrail’in bombaları ile hayatını kaybetti. Amaçları sadece dünyayı yaşanan zulümden haberdar etmek isteyen gazetecilerin öldürülmesini kınıyor, biran önce ateşkes sağlanması için gerekli adımların atılmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Basının toplumun vicdanı olduğunu da kaydeden Genel Müdür Güvenç, “Umuyorum ki çalışan gazetecilerimizin de şartları iyileşmiş olur. Çünkü Gazeteciler, her daim zor ve güçlüklerle dolu bir meslek icra ediyorlar. Siyasette, sporda, hastanede, adliyede, sokakta, barışta ve dünyanın çeşitli yerlerindeki savaşlarda; yani nerede bir haber varsa, gazeteciler hep orada oluyor. Bugün burada bir arada olmamıza vesile olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde doğru, hızlı ve tarafsız haber alma hakkının temsiliyetinde fedakarca çalışan basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: malatyapark gazetecileri unutmadı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Dev Derbide Zafer Galatasaray'ın: Beşiktaş 0-1 Mağlup Oldu


Van Spor

Erzurumspor FK-Manisaspor FK maçının ardından


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 1 - Erciyes 38 FSK: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 - Niğde Belediye Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 8 - Manisa FK: 1


Van Spor

Başkan Sekmen’e Erzurum temalı forma


Van Spor

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Murat Yıldırım: "Takım henüz yüzde 60 seviyesinde"


Van Spor

Tahkim Kurulu’ndan 24Erzincanspor dosyalarında karar


Van Spor

Dünya’nın yıldızları Palandöken’de yarışıyor


Van Spor

ETÜ’lü Damla Köse Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazandı


Van Spor

Erzurum’da FIS SBX Snowboard Dünya Kupası heyecanı


Van Spor

TFF Futsal Ligi Tatvan Etabı devam ediyor


Van Spor

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ