Mektupla gelen ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisine mektup yazarak, “Okuma yazmayı yeni öğreniyorum, bu sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum” diyen Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu öğrencisi Nusret Abiç’e sürpriz bir ziyaret gerçekle

Yerel 11.01.2019 18:44:02 0
Mektupla gelen ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.01.2019 18:44

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisine mektup yazarak, “Okuma yazmayı yeni öğreniyorum, bu sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum” diyen Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu öğrencisi Nusret Abiç’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu öğrencisi Nusret Abiç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ‘ Yeşilyurt Belediye Başkanım Mehmet Çınar, ben Nusret Tevfik Memnune İlkokulu öğrencisiyim, okuma yazmayı yeni öğreniyorum, sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum, ayrıca yeni yılınızı tebrik etmek istedim, sizi sevgiyle selamlıyor, ellerinizden öpüyorum’ diye bir mektup yazdı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eline geçen mektubu okuduktan sonra Tevfik Memnune Gültekin İlkokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okulun girişinde idareciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisine mektup yazan Nusret Abiç’i sınıfında ziyaret etti. Çınar’ı bir anda karşısından görünce heyecanlanan minik öğrenci, duygusal anlar yaşadı.

Öğrencilerin büyük bir sevgi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Çınar, Yeşilyurt’taki okulları ve eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ettiğini ancak bu ziyaretinin farklı bir anlam taşıdığını söyledi.

Kendisine mektup yazan Nusret Abiç ve diğer öğrencilerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Çınar, “Yaşam kalitesi yüksek, bütün alanlarda gelişim standartının üzerine çıkan bir Yeşilyurt’u gelecek nesillere emanet etmek için ilçemizde bulunan eğitim kurumlarımızı sık sık ziyaret ederek gerek öğretmenlerimiz gerekse de öğrencilerimizin talep, öneri ve isteklerini dinliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, kitap okumaları ve her açıdan kendilerini yetiştirmeleri içinde üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yerine getiriyoruz. Bütün çabamız ve gayretimiz; huzurlu, mutlu ve güzel yarınları çocuklarımıza emanet etmektir. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, bizim için onlardan daha değerli hiçbir şey yoktur. Bugün ki ziyaretimizin de özel ve anlamlı tarafları bulunmaktadır. Okuma yazmayı yeni öğrenen Nusret Abiç isimli öğrenci kardeşimiz bu sevincini bizimle paylaşmak istediğini mektup yazarak ifade etti. Mektup elime geçince gerçekten çok duygulandım. Beni okuluna davet eden bu yavrumuzu ziyaret edip yaşadığı sevince ortak olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük moral kaynağımızdır. Cenab-ı Allah bütün yavrularımıza sağlıklı, güzel ve eğitim dolu nice yıllar nasip etsin” dedi.

Başkan Çınar, Nusret Abiç’e okuma belgesini ve madalyasını takdim ettikten sonra, sınıftaki diğer öğrencilere de günün anısına özel hediyeler dağıttı.

Yazdığı mektubun karşılığını gören ve Başkan Çınar ile bir araya gelen Nusret Abiç ise, “ Başkanımıza mektup yazdım, okuma yazmayı yeni öğrendim, bu sevincimi Başkanımızla paylaşmak istedim, hayalime kavuştuğum için çok mutluyum. Başkanımızı çok seviyoruz, kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çınar, kendisine yoğun ilgi gösteren öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ