Malatyalı Gazetecilerden örnek davranış

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) tarafından, Akçadağ ilçesinde bir köy okuluna spor malzemeleri hediye edildi.Cemiyet Yönetiminin girişimleri ile hazırlanan futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve badminton araç ve gere?

Yerel 11.01.2019 15:49:44 0
Malatyalı Gazetecilerden örnek davranış
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.01.2019 15:49

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) tarafından, Akçadağ ilçesinde bir köy okuluna spor malzemeleri hediye edildi.

Cemiyet Yönetiminin girişimleri ile hazırlanan futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve badminton araç ve gereçlerinden oluşan 4 koli spor malzemesi Akçadağ ilçesine bağlı Şeyhler Mahallesi’ndeki Ali Seydi Güldaş İlköğretim okuluna bağışlandı. Okul Müdürü Aydın Irmak, beden eğitimi öğretmeni Ozan Karakaş, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Cemiyet Başkanı Fatih Avcı ve Genel Sekreter Aziz Yiğit, getirdikleri malzemeleri öğrencilere takdim etti.

Gazetecilerin kendi günlerinde dahi çalıştığını ifade eden Cemiyet Başkanı Fatih Avcı, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, gazeteciler için o kadar önemli ki, bu önemli günde de gazeteciler her yerde çalışmaya devam ediyorlar. Gazetecilik sadece haber yapmak üretmek değil aynı zamanda çözümün parçası olmaktır. Dolayısıyla biz Malatya Gazeteci ve Televizyoncular Cemiyeti olarak, cemiyetimize üye olan arkadaşlarımızın başlattığı spor malzemesi yardımı neticesinde bugün Akçadağ Şeyhlar İlköğretim Okulu’ndayız. Burada öğrencilerimizle bir aradayız. Okul müdürümüz, beden eğitim öğretmenimiz ve değerli hocalarımız bizlerle birlikteler. Futbol, basketbol, voleybol, badminton ve masa tenisi gibi 5 önemli branşımızı ilgilendiren öğrencilerimizin rahatlıkla kullanacağı, uygulayabileceği malzemeleri getirdik. Bu yardımların toplanmasında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Malatyalı hemşehrimiz Sayın Mehmet Akif Üstündağ’a ve yine Yeni Malatyaspor Kulüp müdürümüz Sayın Selçuk Günaydın’a teşekkür ediyoruz. Hocalarımıza ve öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve öğretim dönemlerinde başarılar diliyoruz. Cemiyet olarak şehrimizin sosyal sorunlarına çözüm aramaya ve bulmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Aydın Irmak ise öğrencilerin daha önce voleybol oynamak için file yerine sulama hortumu çektiklerini belirterek, “Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nin böyle bir yardım yaptığı için onlara ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avcı’ya öğrencilerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Spora verdikleri destekten dolayı özellikle bizim öğrencilerimizin bu gibi desteklere daha çok ihtiyacı var. Voleybol setimizin taşınabilir olması çok güzel. Daha önceki malzemelerimiz eskimişti. Beden eğitimi hocalarımız artık derslerini daha alternatifli işleyecek durama geldi” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF'nin Hakem Krizi Kararı: Yabancı Hakem Yerine, Yerli ve Ahlaklı Hakemlik Vurgusu


Van Spor

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ