Başkan Sadıkoğlu’ndan istişareye önem

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bir ziyaretteki konuşmasında, “Malatya TSO olarak siyasi partilerimizin tamamıyla ciddi istişareler halindeyiz. İlimizin gerek sanayisi gerekse ekonomisiyle daha ileriye na

Yerel 1.10.2021 17:16:41 0
Başkan Sadıkoğlu’ndan istişareye önem
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.10.2021 17:16

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bir ziyaretteki konuşmasında, “Malatya TSO olarak siyasi partilerimizin tamamıyla ciddi istişareler halindeyiz. İlimizin gerek sanayisi gerekse ekonomisiyle daha ileriye nasıl gitmesi gerektiği konusunda sürekli görüşmeler yapıyoruz” dedi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

“İlimiz ekonomisi için istişareler halindeyiz”

Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Sadıkoğlu, “İYİ Parti Malatya İl Başkanı Sayın Süleyman Sarıbaş, daha önce ilimizin milletvekilliğini de yapmış deneyimli bir siyasetçidir. Malatya TSO olarak siyasi partilerimizin tamamıyla ciddi istişareler halindeyiz. İlimizin gerek sanayisi gerekse ekonomisiyle daha ileriye nasıl gitmesi gerektiği konusunda sürekli görüşmeler yapıyoruz. Bu anlamda İYİ Parti’de görüştüğümüz bir siyasi parti. Sayın il başkanına ve yönetimine odamıza yaptıkları ziyaretleri için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ TSO başkanımız gayretle çalışıyor”

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu’nun işadamlarının önünü açmak ve ile yeni yatırım gelmesi noktasında ciddi çalışmaları olduğunu vurgulayan Sarıbaş, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odamızda bulunmaktan ve en iyi şekilde ağırlanmaktan dolayı memnun olduğumuzu belirtmek isterim. İYİ Parti’mizin bulunduğu alan vatanseverlerin bulunduğu alandır. Ülkemizin bir tek çakıl taşına dokunan bizi karşısında bulur, ancak taş üstüne taş koyan herkes bizim kalbimizin en ulvi yerindedir. Bu anlamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odamız ilimizdeki iş adamlarının önünü açmasıyla ve ilimize yeni yatırımcının gelmesiyle ilgili güzel ve gayretli çalışmaları var. Sayın başkanımızı ve yönetimini kutluyorum. Şuan muhalefette olduğu gibi iktidara geldiğimizde de iş adamlarımızı her zaman destekleyeceğiz ve illerimizin kalkınması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ