Başkan Çınar, Koyunoğlu Mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi

Koyunoğlu mahalle sakinleriyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye

Yerel 2.01.2019 16:49:37 0
Başkan Çınar, Koyunoğlu Mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.01.2019 16:49

Koyunoğlu mahalle sakinleriyle sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye konuştu.

Göreve geldiği günden bugüne kadar vatandaşların belediye gelmesini beklemeden çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günlük mesaisine Koyunoğlu Mahallesi’nde başladı.

Sabah namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çınar, iletilen istek ve taleplerin çözüme kavuşması için ilgili birimlerin çalışma başlatacağını söyledi. Çay ve simit ikramlarıyla da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sabah buluşmasında talep ve istekleri dikkatlice dinleyerek not alan Başkan Çınar, her zaman iç içe oldukları vatandaşların refahı ve huzuru için büyük bir azimle çalıştıklarını söyledi.

“Yerinde, çözüm odaklı hizmet temel felsefemizdir”

Yeşilyurt Belediyesinin yatırımları ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler paylaşan Başkan Çınar, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini, 82 mahallenin tamamında kendilerine iletilen taleplere kalıcı çözümler getirmeye gayret ettiklerini söyledi. Kendilerini sabahın erken saatlerinde güler yüzlü ve samimi bir şekilde ağırlayan Koyunoğlu mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan Başkan Çınar, “ Öncelikle bizleri bağrına basan, evlatları gibi kucaklayan tüm vatandaşlarımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızın sürekli içinde olduk, gerek ev ziyaretlerimiz gerekse de mahalle ziyaretlerimizle hemşehrilerimizin isteklerini ve taleplerini yerinde çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Çözüm odaklı hizmet felsefemizin gerekliliklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru, birlik ve beraberliği pekiştirmek, güçlendirmek için 7/24 esasıyla çalışıyoruz. Bugünde sabah namazımızı Sabri Yüklü Camide kıldıktan sonra mesaimize Koyunoğlu mahallemizde başladık. Bizi güler yüzle karşılayıp, bağrına basan hemşehrilerimizle sohbet ettik, talepleri dinledik ve hizmetlerimizi anlattık. Tatlı sohbetleri ve öneriyle yolumuzu aydınlatan hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmek içinde gereken talimatları ilgili birimlere verdim. Yeşilyurt Belediyesi olarak halkımızın her daim emrindeyiz. Hangi mahalleye gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız hizmet aşkımızı bir kat daha artırmaktadır. İlçemizde birlik ve beraberlik olduğu sürece gelişmek ve ilerlemek daima mümkün olacaktır. Herkesin talepleri, istekleri, şikayetleri ve hayalleri doğal olarak farklıdır. Bizde bu farklılıklardan yola çıkarak ortak noktada buluşup güzel hizmetler ve projeler ortaya koyuyoruz. Birbirimizden güç ve kuvvet alarak ilçemize daha nice hizmetler yapmaya devam edeceğiz. İlçemizde yaşam standartını daha iyi noktaya ulaştırmak ve hayatı kolaylaştırmak adına var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Koyunoğlu mahalle sakinleri de, sabahın erken saatlerinde mahalleyi ziyaret ederek talep ve istekleri dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, Cavit Aslan, Mehmet Cüreoğlu ile Yeşilyurt İnşaat Genel Müdürü Şahin Özer’de hazır bulundu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ