Malatya Çamlıca Koleji Türkiye birincilikleriyle gururlandırdı

Malatya Çamlıca Koleji Türkiye birincilikleriyle gururlandırdı

Eğitim 11.07.2025 14:25:21 0
Malatya Çamlıca Koleji Türkiye birincilikleriyle gururlandırdı
Tarih: 11.07.2025 14:25 Güncelleme: 11.07.2025 14:25
Çamlıca Koleji Malatya Kampüsü, LGS’de 3, bursluluk sınavında ise 2 öğrencisiyle Türkiye birinciliği elde ederek Malatya’nın eğitimdeki gururu oldu.
Çamlıca Koleji Malatya Kampüsü öğrencilerinden Kerem Onur, Eymen Teker ve Umut Tomak LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olurken, Zeynep Ece Uçar ve Tahir Topal ise bursluluk sınavında aynı başarıyı elde etti.
Çamlıca Koleji Malatya Kampüsü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı sınav sonuçlarıyla Türkiye genelinde ses getirdi. LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Kerem Onur, Eymen Teker ve Umut Tomak’ın yanı sıra bursluluk sınavında da Zeynep Ece Uçar ile Tahir Topal 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.
Kurumda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Kampüs Müdürü Ferdi Polat, başarıların tesadüf değil, sistemli ve planlı bir eğitimin sonucu olduğunu belirtti. Polat, "Bu başarı yalnızca rakamların değil, aynı zamanda bir eğitim felsefesinin, güçlü bir öğretmen kadrosunun ve sürdürülebilir sistemlerin bir kurum kültürünün zaferidir. En önemlisi ise bu öğrencilerimizin hiçbir özel ders almadan, kursa gitmeden, sadece Çamlıca Koleji’nin akademik yapısıyla bu sonuçlara ulaşmış olmasıdır" dedi.
Polat, sadece ortaokul düzeyinde değil, lise kademesinde de başarının sürdüğünü ifade ederek, "Lise düzeyindeki bu başarı, Çamlıca’nın bir sistem okulu olduğunun en güçlü göstergesidir. Bu başarı; yalnızca rakamların değil, aynı zamanda bir eğitim felsefesinin, güçlü bir öğretmen kadrosunun ve sürdürülebilir sistemlerin bir kurum kültürünün zaferidir. En önemlisi ise bu öğrencilerimizin hiçbir özel ders almadan, hiçbir kursa gitmeden, sadece Çamlıca Koleji’nin sunduğu modellerle bu başarıya ulaşmasıdır" ifadelerini kullandı.
Çamlıca Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıtaç ise eğitimin ekip işi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
"Yıllardır eğitim sektörünün içindeyim. Şunu çok net gördüm ki, eğitimde başarı ancak uyumlu bir ekip çalışmasıyla mümkündür. Bu başarıda emeği olan tüm öğretmen arkadaşlarıma, yöneticilerimize ve evlatlarını bize emanet eden kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum. Bir Kızılderili atasözü der ki: ‘Gökkuşağını görmek için önce yağmuru yaşamak gerek.’ Biz Çamlıca olarak o yağmurda sırılsıklam ıslanarak yola çıktık."
Sarıtaç, "Bu çocuklar pandemi gördü, ardından 6 Şubat depremini yaşadı. Depremin merkez üslerinden biri olan Malatya’da tüm bu psikolojik zorluklara rağmen yılmadılar ve bugün Türkiye dereceleri elde ettiler. Bu çocuklarımız yalnızca Çamlıca Koleji’nde eğitim aldı, hiçbir takviye kursa ya da özel derse gitmeden bu başarıyı yakaladı" diye konuştu.
Konuşmaların ardından LGS’de Türkiye birincisi olan 3 öğrenciye 250 bin TL’lik ödül takdim edildi. Öğrencilere ayrıca başarı paketi de verildi.
Başarıda katkısı olan İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine de teşekkür eden Sarıtaç, "Bu başarı yalnızca bizim değil, tüm Malatya’nındır. Malatya’yı eğitimde yukarıya taşıyabiliyorsak, taş üstüne taş koya biliyorsak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'e Dev Talip! Bonservis Bedeli 150 Milyon Euro


Van Spor

Nesine 2.Lig Yeni Malatyaspor: 0- Arkent Arnavutköy Belediyesi FK: 0


Van Spor

Muş’ta voleybol aday hakem kursu başladı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 1 - Ankaraspor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ