Makine mühendisleri iftarda buluştu

Makine mühendisleri iftarda buluştu

Genel 23.03.2025 15:48:41 0
Makine mühendisleri iftarda buluştu
Tarih: 23.03.2025 15:48 Güncelleme: 23.03.2025 15:48
Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl Temsilciliği, üyelerini, meslek mensuplarını ve mühendislik eğitimi alan öğrencileri "Geçmişin Tecrübesi, Geleceğin Umudu" sloganıyla buluşturdu.
Erzurum’da organize edilen iftar yemeğinde, hem mesleki gelişim, hem de sektörel işbirlikleri konusunda önemli mesajlar verildi. Etkinlikte, Erzurum’un önde gelen üniversitelerinin Makine Mühendisliği bölümü öğrencileri ve sektör profesyonelleri bir araya gelirken, Erzurum’daki mühendislik eğitimine katkı sağlayacak projeler de duyuruldu.
İftar yemeğine büyük ilgi gösterildi
İftar programına Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Ufuk Bulut ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Efeoğlu ile fakülte öğretim üyeleri ve yerel yöneticiler katıldı. Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden öğretim üyelerinin de heyet halinde katıldığı iftar yemeğinde MMO Erzurum İl Temsilciliği Başkanı F. Ferhan Yıldız önemli mesajlar verdi. Yıldız, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak adına öğrenci meslek kütüphanelerinin kurulacağı müjdesini verirken, "Bu kütüphaneler, öğrencilerin akademik ve mesleki hayatlarına büyük katkı sunarak, geleceğin mühendislerinin güçlü bir temele sahip olmalarını sağlayacak" dedi.
MMO Erzurum Temsilciliği’nin Sosyal Projeleri
MMO Temsilciliği olarak; Erzurum’daki üniversitelerde eğitim gören Makine Mühendisliği öğrencileri için konuk evi hizmeti sağlamak üzere çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Başkan Yıldız, öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bu projenin, eğitim süreçlerini daha verimli ve sağlıklı hale getirmeyi amaçladığının altını çizdi. Yıldız konuşmasında sektörel işbirliklerine de değindi.
Gıda, sağlık, konfeksiyon, oto bakım ve onarım gibi sektörlerde önemli anlaşmalar yaparak üyelerine daha kaliteli hizmetler sunmayı ve sektörel işbirlikleri ile fark oluşturacak fırsatlar sağlamayı hedeflediğini anlatan Yıldız, mühendislerin toplumsal sorumluluklarını yerine getirme gayesiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

Futbol Dünyasını Sarsan İddia: Aydınus'tan MHK ve Hakem Kardeşler İçin Bomba Açıklamalar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ