MAGİNDER’den Babalar Günü Programı, Jandarma’nın 186. Yıl dönümü kutlaması

MAGİNDER’den Babalar Günü Programı, Jandarma’nın 186. Yıl dönümü kutlaması

Genel 14.06.2025 14:26:13 0
MAGİNDER’den Babalar Günü Programı, Jandarma’nın 186. Yıl dönümü kutlaması
Tarih: 14.06.2025 14:26 Güncelleme: 14.06.2025 14:26
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER), Babalar Günü dolayısıyla şehit babaları, gaziler ve güvenlik güçlerini bir araya getiren özel bir program düzenledi. Aynı zamanda Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümü de etkinlik kapsamında kutlandı.
Malatya’da gerçekleştirilen programda Malatya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolunay Başer, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon, gaziler, şehit babaları ve MAGİNDER üyeleri bir araya geldi.
Programda konuşan MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, hem Babalar Günü’nü hem de Jandarma Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Şehitlerimizin ailelerine ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Bu devlet kolay kurulmadı, bu topraklar kolay kazanılmadı. Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Karademir ayrıca, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor coğrafi şartlara dikkat çekerek birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Bu ülkeye göz diken herkes bilsin ki biz birlikte oldukça kimse zarar veremez. Devletimize ve milletimize sahip çıkmalıyız" dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Muharrem Kıbrız ve Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon da etkinlikte yaptıkları konuşmalarda MAGİNDER’e teşekkür ederek Babalar Günü’nü kutladı.
Program sonunda şehit babaları ve gazilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, katılımcılarla hatıra fotoğrafları çekildi. MAGİNDER, jandarma teşkilatının fedakarca görev yapan mensuplarına teşekkürlerini ileterek, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ