Yasak Elma 65. son bölümde neler oldu? Yasak Elma 66. yeni bölüm fragmanı yayında!

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağını merak eden kişiler tarafından aratılmaya başladı. Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi isimlerin paylaştığı Yasak Elma her bölümüyle izleyicisini ekran ba

Magazin 21.01.2020 10:04:31 0
Yasak Elma 65. son bölümde neler oldu? Yasak Elma 66. yeni bölüm fragmanı yayında!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yasak Elma 66. yeni bölüm fragmanı yayında! Yasak Elma Pazartesi günü izlenen diziler arasında üst sıralarda yer alıyor. Fox Tv’de yayınlanan dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt yaparken oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Eve, Tuvana Türkay ve Nesrin Cavadzade gibi isimler yer alıyor. Haberimiz içerisinden Yasak Elma yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetiyle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

YASAK ELMA 65. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız, Leyla’yı kovdurmanın yolunu bulduğunu sanırken, Leyla’nın beklenmedik hamlesiyle neye uğradığını şaşırır. Yıldız kendince yeni yöntemler bulmanın peşine düşer. Şahika bir taraftan Leyla’yı hedefine hazırlarken, diğer taraftan Yiğit’le yeniden yakınlaşma yolları arar. 

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/bolumler


YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.


Anahtar Kelimeler: