Show TV Çukur dizisine bomba kadın oyuncu transferi! Kadroya katıldı

Magazin 16.12.2020 14:45:08 0
Show TV Çukur dizisine bomba kadın oyuncu transferi! Kadroya katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çukur dizisinde oyuncu hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Çukur'un kadrosuna yeni bir kadın oyuncu katıldı.

Geçtiğimiz günlerde set ortamında sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı için gündem olan Çukur dizisi bu kez bir kadın oyuncuyu bünyesine kattı. Çukur dizisinin kadrosuna yepyeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

Son olarak Çukur'a "Kulkan Erdenet" karakteriyle katılan Genco Özak katıldı. Ardından sürpriz bir isim geldi. Çukur dizisi yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. 

Genco Özak'ın ardından dizinin kadrosuna Begüm Akkaya da dahil oldu. Son olarak "Yeni Hayat" dizisinde seyirci karşısına çıkan Akkaya Çukur'da "Seher" karakterini canlandıracak.

Begüm Akkaya: 8 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Giresun'ludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü'nden mezun olmuştur.

Begüm Akkaya, "Mavi Dalga" ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Ekrem Bora Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, "Nergis Hanım" ile Adana Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü ve Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Genç Cadı Ödülü, "Kuma" filmi ile Molodist International Film Festival Best Actress ve Philadelphia Film Festival Best Actress ödüllerine layık görülmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Beşinci Boyut dizisi ile yaşayan Begüm Akkaya; Uçurum, 20 Dakika, Altınsoylar ve Bugünün Saraylısı, Aşk ve Gurur gibi projelerde rol almıştır.
Begüm Akkaya, FOX TV ekranlarında yayınlanan Kurşun adlı dizide Tomris karakterine hayat verdi.

Akkaya, şimdilerde Show TV'de yayımlanan Çukur dizisinde rol alacaktır.

Begüm Akkaya, 1.63 metre boyunda, 51 kilo ve Kova burcudur.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem