Sevgili Geçmiş 3.bölüm fragmanı yayında!

Sevgili Geçmiş 3.bölüm fragmanı yayında! Sevgili Geçmiş yeni bölümde neler oluyor? Azra ne yapacak?

Magazin 9.11.2019 10:13:05 0
Sevgili Geçmiş 3.bölüm fragmanı yayında!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ekranların sevilen dizisi Sevgili Geçmiş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay ve Sevda Erginci rol alırken senaryosunu Funda Alp üstleniyor. Star TV’de yayınlanan yapımın yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları merak konusu olmayı sürdürüyor. Bununla birlikte ‘’ Sevgili Geçmiş yeni bölümde neler oluyor?’’ sorusuna yanıt aranıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde Azra’nın aklına şüpheleri kendilerinden uzaklaştıracak bir plan gelir. Mahir’le birlikte İzmir’e gider. Peki Sevgili Geçmiş 3.bölümde neler oluyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti!

Star TV'nin vazgeçilmez dizisi Sevgili Geçmiş yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Hem oyuncu kadrosu hem konusuyla dikkat çeken yapımın son bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Bunun akabinde '' Sevgili Geçmiş yeni bölümde neler oluyor?'' sorusuna hızlıca yanıt aranmaya başlandı. Bugün ekrana gelecek olan yeni bölümde Deren ailelerinin geçmişlerini öğrenecekleri dosyanın peşindedir. Deren'e yardım etmek için Kenan harekete geçer. Peki Sevgili Geçmiş 3.bölümde neler oluyor? İşte Sevgili Geçmiş yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 3.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Sevgili Geçmiş 3.bölümü bu akşam Star TV'de izleyicisiyle buluşacak. Haberimizde, Sevgili Geçmiş yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlara erişebilirsiniz.

Sinan'ın gözaltına alınması dikkatlerin kızların üzerinden dağılmasına neden olur. İpek, suçsuz olduğunı bildiği Sinan'ın göz göre göre suçlanmasına gönlü razı olmaz. Gün geçtikçe Sinan'a daha da alışan İpek ona gerçekleri anlatmaya karar verir.

Öte yandan Azra ve Çilem arasında beklenen büyük buluşma Azra'nın İzmir ziayreti sırasında gerçekleşecektir. Yaşanan durumdan haberi olmayan üç kız kardeş Azra'ya sahip çıkar. Cahide, Cemal'e tek isteğinin kızlarından uzak durması olduğunu ifade eder. Cemal ise yeniden bir aile olmanın hesaplarını yapmaktadır ve karısına yeniden evlenme teklinde bulunur.

SEVGİLİ GEÇMİŞ SON BÖLÜM ÖZETİ!

Deren, başlarına gelen olayın ardında polise gitmeyi teklif eder. Bir hastane odasında aniden kendine gelen Çilem'in yanında Cemal Karalar vardır. Ansızın gelen misafir ise İpek'i şok eder.

Sinan Malik, sokak ortasında yumruk yumruğa kavga eder. Bu sırada Çilem, Deren, İpek ve Azra hepsi başka köşede farklı zorluklarla yüzleşir. Kızlar, anne ve babalarının kim olduğunu araştırırken gerçek anneleri de onlardan habersin kızlarının hayaliyle yaşar.

Deren, elindeki dosyada anne ve babaları hakkında tüm bilginin olduğunu kardeşlerine açıklar.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem