Şarkıcı Edis ile yeni bir reklama filmi ile gündeme gelen Büşra Develi kimdir? 

Online yemek siparişi platformu olan bir firma, reklam filmini şarkıcı Edis ve oyuncu Büşra Develi ile çekti. Firma ‘AcıktırBeni’ sloganıyla yaptığı reklamı 9 Temmuz’da tanıttı. 

Magazin 10.07.2019 09:14:02 0
Şarkıcı Edis ile yeni bir reklama filmi ile gündeme gelen Büşra Develi kimdir? 
Tarih: 01.01.0001 00:00


Rol aldığı projeler ve güzelliği ile adından sık sık söz ettiren Büşra Develi, başarılı şarkıcı Edis ile bir firmanın yeni reklam filmi ile yeniden gündeme geldi. Rol aldığı projeler ve güzelliği ile adından sık sık söz ettiren Büşra Develi, instagram hesabından reklamı paylaştı. Özge Özpirinçci, “Yaşasın reklam dünyasında tekrardan kullanılan mizah! Şahane reklam olmuş” diye yazdı. Takipçileri de bu reklam filmini çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu. Birçok hayranı “Efsane olmuş” demekten kendilerini alamadı.

Büşra Develi kimdir? 
Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'te dünyaya gelmiştir. 4 kız kardeştirler. İlkokul eğitimini İzmit'te alan Develi, ardından ailesi ile birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimlerini Antalya'da tamamladı. Daha sonra hayalini kurduğu oyunculuk için İstanbul'a taşındı. Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde almaya başladı. Bu dönemde bazı dizilerde rol almaya başlamıştır. Hem dizi çekimleri hem okulu bir arada götüremeyen Büşra Develi, okulunu dondurmak zorunda kaldı.


Develi, 2015 yılında İlyas Yalçıntaş'ın incir şarkısının klibinde rol aldı. Cem Karcı yönetmenliğindeki ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerle birlikte rol aldı.


2017 yılında, yapımını Ay Yapımın üstlendiği Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi, adlı kitap dizisinden televizyon dizisine uyarlanarak Puhu TV üzerinden yayınlanan Fi dizisinde rol almaya başlamıştır. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüüznataç'ın paylaştığı dizide Büşra Develi de Bilge karakteri ile başroller arasında yer aldı. 


Develi, 2017 yılında yönetmenliğini Can Ulkay'ın senaristliğini Yiğit Güralp'in yaptığı Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı savaş filmi olan "Ayla" adlı yapımda Ast Subay Süleyman'ın gençliğini canlandıran İsmail Hacıoğlu ile birlikte rol almıştır. 


Büşra Develi'nin dizi ve filmleri;2017 - Fi2017 - Ayla 2016 - Tatlı İntikam 2015 - Tatlı Küçük Yalancılar 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem