Ramo İlk Tanıtım Ekrana Geldi! Beklenen Dizi Ramo Ne Zaman Başlayacak? Ramo'da Kimler Oynuyor?

Ramo 1. tanıtım yayınlandı. Ramo dizisinin yayınlanacağı tarihin yanı sıra Ramo dizisi oyuncu kadrosu ve dizide yer alacak karakterler de oldukça merak konusu! Adana'da çekimleri yapılan dizinin başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra B

Magazin 17.12.2019 10:06:17 0
Ramo İlk Tanıtım Ekrana Geldi! Beklenen Dizi Ramo Ne Zaman Başlayacak? Ramo'da Kimler Oynuyor?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bir süredir merak edilen Ramo dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı ve dizi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Ramo dizisinin ne zaman başlayacağı ve oyuncu kadrosu en çok araştırılan konular arasında! Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Görkem Sevindik, Esra Bilgiç ve Cemre Baysel yer alıyor.

Ramo Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç yer alırken diğer oyuncular da, Görkem Sevindik, Ekin Koç ve Cemre Baysel olarak belirlendi. Yıldırım'ın partneri olarak Melisa Aslı Pamuk ya da Hazal Filiz Küçükköse isimleri düşünülürken, Esra Bilgiç 'Avukat Sibel' karakteri ile ekranlarda olacak. Burcu Cavrar da Cavidan karakteriyle dizi ekibinde yerini alacak.

Esra Bilgiç Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinde Halime Hatun'u canlandıran Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan genç oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur. Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul deneyiminin ardından Bir Umut Yeter dizisinde Derya rolünü canlandırmıştır. 2017 yılında güzel oyuncu Esra Bilgiç milli futbolcu Gökhan Töre ile evlenmiştir.

Haziran 2019 tarihinde ise Gökhan Töre’den boşanmıştır. Geçtiğimiz dönem içerisinde yapılan bir açıklama sonrasında dizinin ilk bölümünün çekimlerinin tekrarlanması yüzünden yayın tarihinin Aralık ayının ilk haftasına ertelendiği ifade edilmişti. Yağız Alp Akaydın tarafından yönetilen dizinin ilk 3 bölümünün çekilmesi ardından yeni bir erteleme açıklaması daha yapıldı. Bu açıklama kapsamında Show TV’nin yeni yıl reklam anlaşmaları sebebi ile dizinin yayın tarihinin Ocak ayına ertelendiği ifade edildi. Ramo dizisinin ilk tanıtım fragmanı Aralık ayının ilk haftasında izleyicilere izletilmeye başlanacak.


Anahtar Kelimeler: