Prensesten, Saruhan Hünel’e evlilik teklifi

Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncu Saruhan Hünel, Suud Prensesinden evlilik teklifi aldığını açıkladı.

Magazin 11.07.2019 09:54:30 0
Prensesten, Saruhan Hünel’e evlilik teklifi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz günlerde Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve her biriyle ayrı ayrı fotoğraf çektiren Saruhan Hünel, Suud Prensesinden evlilik teklifi aldığını açıkladı. Aynalı Tahir, Yılan Hikayesi ve Kaybolan Yıllar dizilerinde beğenilen, Serçe dizisi ile de adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Saruhan Hünel, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.  Türk dizilerinin Orta Doğu'da yayınlanmasının ardından orada da geniş hayran kitlesi kazanan Hünel, Suud prensesinden evlilik teklifi aldığını açıkladı.
PRENSESLERDEN TEKLİF ALIYOR
Orta Doğu'nun Türkler için önemli bir pazar haline gelmesiyle ilgili konuşan Hünel, "Biz Orta Doğu'daki kadınlarla yemek tekliflerini çok önceden aldık. Bize daha üst kademeden geldi.Yüksek paralar teklif ettiler ama ben o zamanlar kabul etmedim. En son Kuveyt ve Suud üst kademeden birileriyle bir araya geldik ama ben bunu basına göstermedim. Hatıra fotoğrafı çekerek ayrıldık. En son Orta Doğu'dan bir Suud prensesinden bir evlilik teklifi aldım. Fakat orada şeriat kanunu var ve resmi evlenemiyorsunuz. Evlenir miyim kısmına gelirse bunlar kader kısmet işi” şeklinde konuştu.
BASINA REKLAM ETMEDİM
En son Kuveyt ve Suud üst kademeden birileriyle bir araya geldiğini belirten Saruhan Hünel, bunu basına reklam etmediğini ifade etti. Hünel, onlarla sadece hatıra fotoğrafı çektirdiklerini ve daha sonra ayrıldıklarını söyledi.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem