Payitaht Abdülhamid yeni bölüm bu akşam! Payitaht Abdülhamid oyuncuları kim? Payitaht Abdülhamid konusu ne?121. bölüm izle

RT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid bu akşam 121. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Bu yıl 5. sezonuyla ekranlarda olacak olan Payitaht Abdülhamid'in konusu ne? Yeni sezon Payitaht Abdülhamid oyuncuları kimler?

Magazin 16.10.2020 19:41:57 0
Payitaht Abdülhamid yeni bölüm bu akşam! Payitaht Abdülhamid oyuncuları kim? Payitaht Abdülhamid konusu ne?121. bölüm izle
Tarih: 01.01.0001 00:00

II. Abdülhamid

Bülent İnal

Abdülmecid'in oğlu olan 34. Osmanlı Padişahı.

Bidâr Kadınefendi

Özlem Conker

II. Abdülhamid'in eşi; Mehmed Abdülkadir Efendi'nin annesi.

Suavi Eren

EDMUND ROTHSCHİLD

Usta oyuncu Suavi Eren, Payitaht’a güce ve paraya tapan karanlık ruh Edmund Rothschild olarak gelecek. 1845’te Fransa’da doğan ve Rothschild Bankacılık ailesinin bir ferdi olarak 55 yaşlarını izleyeceğimiz Edmund Rothschild; ilk bakışta sempatik ve aydınlık yüzlü dursa da ruhundaki karanlığı yansıtacak bir karakter olarak dikkatleri çekecek. Son derece zeki, kurnaz ve soğuk kanlı bir karakter olarak izleyeceğimiz Edmund, tüm Rothschild’ler gibi paraya ve güce tapan, dünyayı kendi oyun alanı olarak gören ve her şeyin ona hizmet etmek için var olduğuna inanan bir kimliktir. Rothschild o kadar güçlüdür ki, hiç bir savaş onun yardımı olmadan başlayamaz… Siyaset ve ekonomide o kadar güçlüdür ki, yeryüzünde onun ekonomik diktatörlüğünü silecek bir güç yok gibidir… Dünyada kutuplaşmalar yaratıp çıkan savaşlardan beslenir. Bu yüzden de kendisine engel gördüğü hak İslam’ı, onun halifesi Abdülhamid’i ve ardındaki büyük güç Osmanlı İmparatorluğu’nu yıkmak en büyük hedeflerindendir.

120. BÖLÜMÜ İZLE

Payitaht Abdülhamid dizisi 5. sezonun ilk bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi ile takip edilen diziye bu sezonda yeni isimler dahil oldu. Payitaht Abdülhamid dizisi 120. yeni bölüm kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00'da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Cem Uçan ve Cem Özer üstleniyor. Diziye bu kadro dışında her sezon yeni karakterler ve oyuncularda dahil oluyor. 5. sezonu ile ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisi yeni sezon oyuncuları ile izleyiciden tam not aldı.

Payitaht Abdülhamid Dizisinin Yeni Sezonunda Hangi Oyuncular Var?
Payitaht Abdülhamid dizisinin 5. sezonunda, kadroya birçok yeni isim dahil oldu. Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni sezon oyuncuları ve rolleri şu şekilde olacak.

İsmail Hakkı diziye Komiser Aziz Baba rolü ile katılacak. İsmail Hakkı dizide cesur, gelenekçi ve vatanına son derece bağlı olan Komiser Aziz Baba rolü ile birçok çarpık cinayeti çözecek.

Televizyonun beğenilen oyuncusu Hakan Bilgin ise dizide Mika karakterine hayat verecek. Hakan Bilgin dizide Ermeni Devrim Federasyonu kurucularından birini canlandıracak.

Dizinin yeni sezonunda rol alacak Cansu Fırıncı ise İzak Fernandez karakterine hayat verecek. İzak Fernandez Karaso ile işbirliği yaparak Abdülhamid'e ekonomik saldırılarda bulunacak.

Ali Buhara Mete ise tarihi bir karakter olan Manyas'a hayat verecek. Manyasizade Refik Bey'in kendinden emin ve bilgili tavırlarını ekrana taşıyacak olan Ali Buhara Mete'nin performansı merak ediliyor.

Dizinin yeni sezonunda rol alacak olan Mehmet Korhan Fırat ise Tatavlalı karakterine hayat verecek. Tatavlalalı dizide tüm Ermeni külhanbeylerinin ve kabadayıların elebaşı olacak.

Usta oyuncu Yılmaz Meydaneri dizide Batılı devleler tarafından desteklenen Sadrazam Ferit Paşayı canlandıracak.

Genç oyuncu Alara Turan ise dizide Abdülhamid'in yeğeni Fatma Sultan'ı canlandıracak. Babasının başına gelenlerden Abdülhamid'i sorumlu tutan Fatma Sultan'ın dizideki tavırları ise merak ediliyor.

Burak Haktanır 5. sezonda diziye kayılan Komiser Aziz Baba'nın has adamı Eskidarlı Vahap karakterine hayat verecek.

Dizinin konusu nedir?
1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht –  Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek.  1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi,  'Mücadele!’  Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak. 
 
TRT’nin “Filinta” ve  “Zeyrek ile Çeyrek’ dizileri ile Türkiye'nin ilk Hollywood projesi olan -Y Production ile ortak yapımını üstlendiği- "The Ottoman Lieutenant- Osmanlı Subayı" filmine imza atan, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin ortak olduğu ES Film’in yeni projesi “Payitaht- Abdülhamid”in çekimleri, İzmit'teki Seka Film Platosunda tamamen yenilenen, döneme uygun hale getirilen setlerde başladı. Platoda ayrıca, Yıldız Sarayı'nın belirli mekanları da birebir inşa edildi. Dönemin diğer kahramanlarının da, kurgusal öğelerle yer alacağı dizide, İzmit Seka Film Platosu dışında, çeşitli tarihi mekanlar ile birlikte İstanbul'da Yıldız, Dolmabahçe ve Eyüp bölgeleri ile Yalova ve İzmit'te de dış çekimler yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem