MasterChef'te Eleme Gecesinde Bir Şok Yaşandı

MasterChef'te elenen isim belli oldu yarışmacılardan Ekin jürilere şoku yaşattı

Magazin 17.10.2019 16:34:58 0
MasterChef'te Eleme Gecesinde Bir Şok Yaşandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

MasterChef'in 16 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde elenen isim belli olurken, Ekin kendini eleme adayı olarak göstermesi herkesi şaşırttı.


MasterChef Türkiye'de bu hafta kimin eleneceği sorusu yanıt buldu. Ancak onun öncesinde dokunulmazlığı kaybeden mavi takımın oylama esnasında beklenmedik bir durum yaşandı.
Rıfat, Murat ve mavi takım kaptanı Ekin'in oylamada 4 oy alması işleri karıştırdı. Bu nedenle aynı sayıda oy alındığı için eleme adayını takım kaptanı Ekin belirledi. Ekin ise şaşırtan bir kararlatercihini kendisinden yana kullandı.
Kim elendi?


Ardından Güzide, Yekaterina, Cemre ve Ekin eleme adayı olarak jüri üyelerinin karşısına çıktı. Sevilen yarışmada finale kalan Güzide, Yekaterina, Cemre ve Ekin, "Hünkar Beğendi" yaptı. Yemeği en az beğenilen Yekaterina, MasterChef Türkiye'den elendi.
Peki Yekaterina Sungur kimdir?
Sungur, 1990 tarihinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat'da doğdu. Babası Türkmenistan yüzme şampiyonu, milli yüzücü ve yüzme antrenörü, annesi muhasebeci.
İlk ve orta öğrenimimi Aşkabat’ da tamamladı. Meslek Lisesi (İşletme Bölümü)’nden mezun olduğu yıl olan 1998’de o dönemde Aşkabat’ da bir inşaat şirketinde Şantiye Şefi olarak çalışmakta olan eşiyle tanıştı ve 2010 tarihinde İstanbul-Türkiye’de evlendiler.
Evlendikten sonra Türkiye’de “Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler” bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Rusça, Türkçe ve İngilizce dillerini ileri düzeyde biliyor.
Timur ve Alparslan isimlerinde biri 6 diğeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğu var
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem