Kadın Dizisinde Yeni Sezon Gelişmeleri

Hatice rolü ille ekranlara gelen Bennu yıldırım dizeden ayrıldı

Magazin 2.10.2019 12:18:36 0
Kadın Dizisinde Yeni Sezon Gelişmeleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kadın dizisi oyuncusu Hatice'nin ölümü, diziyi yakından takip eden seyircileri şoka uğrattı. Dizinin ana karakterlerinden birisi olan Hatice karakterine can veren Bennu Yıldırımlar, diziden ayrılan isim oldu.

BENNU YILDIRIMLAR KİMDİR?

Bennu Yıldırımlar, İstanbul'da doğdu. Erenköy Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. İki sene Eski Yunan Dili ve Edebiyatı okudu. Üniversitede okurken İstanbul Şehir Tiyatrosu’na girdi. İngiltere Londra Westminster Adult Education Institute'te drama üzerine kurs gördü. Yıldırımlar, 1993-1997 yılları arasında Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Jülide Kural gibi oyuncular ile birlikte rol aldığı ve o zamanlar küçük-büyük herkesi ekranlara bağlayan Süper Baba dizisinin asi kızı Elif olarak tanındı ve sevildi. 2006-2010 döneminde Reşat Nuri Güntekin'in romanından uyarlanan Yaprak Dökümü dizisinde Fikret karakterini canlandırdı. Sonraki yıllarda ise zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Umutsuz Ev Kadınları, Gönül İşleri ve Altınsoylar gibi dizilerde başrollerde ekrana geldi. 1988 yılından beri aktif olarak İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Bennu Yıldırımlar, geçtiğimiz sezon William Shakespeare‘in Serdar Biliş yönetmenliğindeki "12. Gece" adlı oyununda Olivia karakterini canlandırmıştır. İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Bülent Emin Yarar ile evli olan Bennu Yıldırımlar’ın Ada isminde kızları var. Kadın dizisinde Hatice karakterini canlandırmıştır.

Kadın dizisi yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Bahar'ın ve Şirin'in annesi rolündeki Hatice karakterine can veren Bennu Yıldırımlar, dizinin yeni sezon ilk bölümünde hayatını kaybetti.

Sarp ve Hatice yoğun bakımda tedavi altındayken, Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı Hatice karakteri tedaviye cevap vermedi ve diziye veda eden isim oldu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem