Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. Bölüm

Televizyonların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölümü ile atv ekranlarında yayınlandı. EDHO yeni bölümde, Hızır Çakırbeyli'nin otelinden Yavuz'u kaçıran Alpaslan, Yamanı ortadan kaldırmayı kafasına koym

Magazin 16.12.2020 15:50:22 0
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. Bölüm
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. yeni bölümü ile atv'de seyircisi ile buluştu. Aplaslan'ın geleceği için oylama yaptıran Yaman, masadan zaferle ayrılıyor! Alpaslan Çakırbeyli'nin kafasında kurduğu planı anlayan Hızır Reis, ekibi ve dostlarını hayatları konusunda dikkatli olması için uyarıyor. Yeni bölümü atv canlı yayını ile izlemek isteyenler, aşağıdan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 176. bölüm izleme ekranına ulaşabilirler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 176. BÖLÜM ATV'DE!

"Oradan çıkmayın İlyas!"

Amcası Hızır Çakırbeyli'nin otelinden kaçırdığı Yavuz Sincanlı'yı sorguya çeken Alpaslan Çakırbeyli, ne öğrenirse öğrensin Yaman'ı ortadan kaldırmak niyetindedir.

Alpaslan Çakırbeyli'nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas'ın liderliğini kullanmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin akıbeti için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar. Alpaslan'ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır.

Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı'yla yüzleşmeye hazırdır. Her ne kadar Hızır Çakırbeyli'ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli'nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem