Erkenci Kuş'un Final Bölümü Yayınlandı! Dizinin Finalinde Neler Yaşandı? 

Erkenci Kuş'un merakla beklenen final bölümü ekranlara geldi. Star TV'nin sevilen, yüksek izlenme oranları ile dillerden düşmeyen dizisi ekranlara veda etti. 

Magazin 7.08.2019 10:37:25 0
Erkenci Kuş'un Final Bölümü Yayınlandı! Dizinin Finalinde Neler Yaşandı? 
Tarih: 01.01.0001 00:00

Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokatlan, Berat Yenilmez, Cihan Ercan ve Anıl Çelik gibi isimlerin yer aldığı dizi mutlu sonla bitti.
 Sanem ve Can’ın romantik komedi tadında yaşadıkları aşkı ele alan Erkenci Kuş dizisinin finalinde; Sanem ve Can aşkında mutlu son. 

Can’la ilişkisinden ümidini yitiren Sanem, ajanstaki işini bırakıp mahallesine geri döner ve babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlar. Can onu geri dönmeye ikna edemese de, verdiği radikal karar ikisinin hayatını tümden değiştirir... 

'Erkenci Kuş'un yıldızı Demet Özdemir, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Özdemir, Yaman ile bir fotoğrafını paylaşarak "Her şey böyle başlamıştı...Bu akşam son kez 'Erkenci Kuş' sizi seviyorum iyi ki varsınız..." notunu düştü. Güzel oyuncunun bu duygusal paylaşımına dizinin fanlarından da yorum yağdı.

Sanem ve Can aşkında mutlu son. Can’la ilişkisinden ümidini yitiren Sanem, ajanstaki işini bırakıp mahallesine geri döner ve babasının bakkal dükkanında çalışmaya başlar. Can onu geri dönmeye ikna edemese de, verdiği radikal karar ikisinin hayatını tümden değiştirir... 

Star TV'de yaz dizisi olarak başlayan ancak normal sezon ölçülerinde reyting rakamları yakalayan "Erkenci Kuş Dizisi" Star Tv yönetiminin kararıyla kış sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek. 
Can Yaman'la Demet Özdemir'in başrolünü üstlendiği dizide şirket sahibi Can ile şirkette stajyer olarak görev yapan Sanem'in macera dolu aşk hikayesi konu ediliyor.

 Şirkette çok sayıda kadın çalışan vardır ve bu çalışanların Sanem'in Can'la olan ilişkisine pek rızası yoktur. Hatta bu kervana Can'ın kardeşi ve onun peşini bırakmayan sevgilisi de katmıştır. Diğer taraftan kızlarının geleceği için çırpınan mütevazi bir ailenin hem mahallede hem de kızlarının iş yerindeki olayların içinde yaşadıkları diziye ayrı bir tat katıyor. 

Bir bakkal sahibi olan babanın ve eşinin mahalle de yaşadıkları keyifli enstantaneler ile şirkette diğer çalışanların komik diyalogları diziyi izlenir kılan diğer etkenlerden birisi olmaktadır.
 

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, Yapımcılığını Faruk Turgut'un, Senaristliğini Ayşe Kutlu Üner'in yaptığı Erkenci Kuş'un yapımını Gold Film üstlendi. Başrolü Demet Özdemir (Sanem Aydın) ve Can Yaman (Can Divit)'ın paylaştığı Erkenci Kuş Dizisinde Öznur Serçeler (Leyla Aydın), Özlem Tokaslan (MEvkibe Aydın), Berat Yenilmez (Nihat Aydın), Birand Tunca (Emre Divit), Sevcan Yaşar (Aylin Yüksel), Ceren Taşçı (Ayhan Işık), Cihan Ercan(Muzaffet Kaya), Tuğçe Kumral (Deren Keskin), Anıl Çelik (Cengiz Özdemir), Sibel Şişman (Güliz Yıldırım), Ali Yağcı (Osman Işık), Tuan Tunalı (Metin) yer almaktadır. Sanem'in, babası Nihat'ın bir bakkal dükkanı vardır.

Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale'nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes'te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem