Erkenci Kuş 47. son bölümde neler oldu? 

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi yoğun ilgi görüyor. Son bölümde neler oluyor?

Magazin 10.07.2019 09:41:05 0
Erkenci Kuş 47. son bölümde neler oldu? 
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Salı akşamlarının vazgeçilmezi Erkenci Kuş yine her zamanki gibi izleyenlerini etkilemeyi başardı. 
Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi yoğun ilgi görüyor. Son bölümde neler oluyor? Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem’e bir teklifte bulunur. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir. İşte Erkenci Kuş 47. son bölümü ve 48. yeni bölüm fragmanı

Ekranların vazgeçilmez dizisi Erkenci Kuş yine her zaman olduğu gibi yoğun ilgi görüyor. Son bölümü izleyen vatandaşlar Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunu sormaya başladı. Diziyi kaçıranlar ise Erkenci Kuş 47. son bölümü izlemek istiyorlar. Son bölümde yine sular durulmuyor. Can’la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır. Haberimiz içerisinden Erkenci Kuş 47. son bölüm tek parça izleme linkine ulaşabilirsiniz. 

ERKENCİ KUŞ 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir.
Can’la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.
Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can’ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem’dedir. 
Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem’e bir teklifte bulunur. Sanem’in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.

ERKENCİ KUŞ 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ERKENCİ KUŞ  KONUSU NE?
Çekimlerine Tuzla’da başlanan Erkenci Kuş, Sanem (Demet Özdemir) ve Can (Can Yaman)’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı ekrana getiriyor.
Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur... 

https://www.startv.com.tr/dizi/erkenci-kus/bolumler/47-bolum


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem