Dünyanın En Güzel Kokusu filmi ile merak edilenler

‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ romantik tarzda film sevenlerin dikkatini çekiyor. 2016 yılında beyaz perdede izleyici ile buluşan film, 2 milyon 567 bin lira hasılat elde etmeyi başardı. 

Magazin 9.07.2019 08:51:49 0
Dünyanın En Güzel Kokusu filmi ile merak edilenler
Tarih: 01.01.0001 00:00

‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ romantik tarzda film sevenlerin dikkatini çekiyor. Başrolünde Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı Dünyanın En Güzel Kokusu filmi 2016 yılında beyaz perdede izleyici ile buluştu. Film, 2 milyon 567 bin lira hasılat elde etmeyi başardı. 
DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU OYUNCULARI KİMLER?
Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Dünyanın En Güzel Kokusu filminin oyuncu kadrosunda Rıza Kocaoğlu - Hakan, Tuba Ünsal - Derya, Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay ve Feriha Eyüpoğlu yer alıyor.
DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU FİLMİNİN KONUSU 
Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta zorlanan bu iki kişi bir yandan da çocuk özlemi çekmektedir. Hakafilin, Derya'ya bir gün evlenip beraber bir çocuk yapmayı teklif eder. Kaidelerine göre kurulmuş bir evlilikle, çocuk sahibi olduktan sonra ise ilişkilerine iki arkadaş olarak devam edeceklerdir. Derya başta tereddüt etse de, sonrasında teklifi kabul eder. Peki her şey planlandığı gibi mi gidecektir.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem