Tarih: 30.01.2020 10:25

Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölümde neler oldu? Doğduğun Ev Kaderindir 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Facebook Twitter Linked-in

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizi konusuyla ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Dizinin son bölümüde Zeynep’in söylediği yalan, tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriliken Mehdi kendini kandırılmış hissediyor. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetiyle ilgili detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir/ana-sayfa

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep’in söylediği yalan, tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilir. Artık kaçacak yeri kalmamıştır.

Mehdi kendini kandırılmış hisseder. Gururu incinmiştir. Mehdi’nin üzüntüsü, ailesine de sirayet eder. İlişkilerinin aldığı bu darbe, evde daha sert rüzgarların esmesine sebep olur.

Nermin’in hatırlattığı bazı gerçekler, Zeynep’in kafasını karıştırır. Adımlarını atarken, artık bunları da hesap etmek zorundadır.

Mehdi geleceğe dair bir karar vermeye çalışırken, kendisine yaklaşan tehlikeden habersizdir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NEDİR?

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor. Dizide iki farklı aileye sahip olan Zeynep’in zorlu mücadelesi ve onu koruyup kollayan Mehdi’nin hikayesi ele alınacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR? 

OG medya tarafından yapılan ve TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Doğduğun Evin Kaderindir dizisinin çekimleri İstanbul’da gecekonduların ve eski evleri olduğu mahallelerde başlamıştır.  İstanbullu olanların yakından tanıyacakları Pier Loti mekanları da çekimlerde görülüyor. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —