Bülent Emrah Parlak’a boşanma davası açan Burcu Gönder koruma kararı aldı! ‘Tektaşımı sattırıp…’

Çok Güzel Hareketler Bunlar setinde tanışan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder 5 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Burcu Gönder eşinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğü gerekçesi ile boşanma davası açtı. Gönder'in dava a

Magazin 20.07.2020 15:31:59 0
Bülent Emrah Parlak’a boşanma davası açan Burcu Gönder koruma kararı aldı! ‘Tektaşımı sattırıp…’
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çok Güzel Hareketler Bunlar setinde tanışan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder 5 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Burcu Gönder eşinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğü gerekçesi ile boşanma davası açtı. Gönder'in dava açmadan önce koruma talebinde bulunması dikkat çekti. Agresif tavırlarıyla bilinen Bülent Emrah Parlak'ın eşine ettiği hakaretler ve uyguladığı şiddet boşanma dilekçesine eklendi. Parlak'ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede çok konuşulacak ifadelere yer verildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan ve Bülent Emrah Parlak ile eşi Burcu Gönder çiftinin boşanma kararı magazin gündemine bomba gibi düştü. 5 yıl önce nikah masasına oturan ve bir çocukları bulunan Burcu Gönder'in eşi Bülent Emrah Parlak tarafından ekonomik ve psikolojik şiddete maruz kaldığı gerekçesi ile açtığı boşanma davasından önce koruma talebinde bulunması dikkat çekti.


 

.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem