Benim Tatlı Yalanım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Benim Tatlı Yalanım 10. son bölüm izle

Benim Tatlı Yalanım 11. son bölüm fragmanın ön izlemesi yayınlandı. Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu ve Aslı İnandık'ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan V

Magazin 23.08.2019 10:10:42 0
Benim Tatlı Yalanım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Benim Tatlı Yalanım 10. son bölüm izle
Tarih: 01.01.0001 00:00

Benim Tatlı Yalanım dizisinin son bölümünde; Suna Nejat'a aşk itirafı yaptığı mektubu verdiğini zannederek zor bir güne uyanır. Fakat Nejat'a yanlış mektubu vermiştir. Suna kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değildir, kimliği Hande'nin eline geçmiş, Hande Suna'nın oyununu öğrenmiştir.
Hande ise bu durumu Suna'nın yüzüne vurmadan önce tadını çıkaracak, rakibinin aslında kim olduğunu, kimlerin bu yalana dahil olduğunu teker teker öğrenecektir. Bu arada Şevket kalp spazmı geçirmiş ve aile seferberlik ilan etmiştir. Suna'nın çocukluk aşkı Tolga ve halası Enise bu vesile ile yıllar sonra Şevketler'i ziyarete gelirler.
Tolga yıllar içinde üstteğmen olmuş, yurtdışı bir görev için gün saymaktadır. İdeal bir damat adayıdır. Suna'nın çocukluk aşkı ile tekrar karşılaşması, Nejat'ın buna şahit olması hiç beklenmedik bir şeye sebep olur. Nejat farkında olmadan Suna'yı kıskanmaya mı başlayacaktır?
Suna, Hande’nin Nejat’a onun cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gördükten sonra Nejat’ın evinden kaçar gibi gider. Hande ve Nejat’ın arasında yaşananları umursamamaya karar verir ancak bu konuda pek başarılı olamaz. Suna, Hande’yle yüzleştiğinde, Hande gerçek yüzünü gösterir.
Suna, kandırıldığını anlar ancak Nejat’a gerçeği söyleyecek ve mektubu verecek cesareti yoktur. Saniye ve Burcuyla dertleştiği sırada sürpriz bir şekilde aradığı cesareti bulur, Nejat ve Hande’nin bulunduğu partiye elinde mektubuyla gider.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem