Lösemi hastalığını atlatan Talha Sıraç polis ağabeyleriyle balon uçurdu

Lösemi hastalığını atlatan Talha Sıraç polis ağabeyleriyle balon uçurdu

Genel 21.09.2025 10:12:27 0
Lösemi hastalığını atlatan Talha Sıraç polis ağabeyleriyle balon uçurdu
Tarih: 21.09.2025 10:12 Güncelleme: 21.09.2025 10:12
Erzurum’da lösemi hastalığını atlatan Talha Sıraç Bayraktutar için balon ve uçurtma etkinliği düzenlendi. 7 yaşındaki Talha Sıraç’ın zorlu tedavi sürecindeki azmi ve umut dolu yürüyüşü, il protokolünün de katıldığı etkinlikle kutlandı.
Erzurum’un Yakutiye ilçesine Narmanlı Camii avlusunda ailesi ve arkadaşlarıyla toplanan Talha Sıraç’ı, Erzurum Vali Yardımcısı Didem Dinç Özay ile Emniyet Müdürü Onur Karaburun da yalnız bırakmadı.
Polis motosikletine binen Talha Sıraç, polis telsizinden anons yaparak polisler için dua etti. Kendisinin de büyüyünce polis olmak istediğini söyleyen çocuk, "Çok eğlenceliydi. Öncelikle tüm polis ağabeylerime ve ablalarıma çok teşekkür ediyorum. Bu eğlenceli günümde yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarım da bir an önce iyileşirler inşallah. Büyüyünce polis olmak istiyorum" dedi.
Sıraç’ın annesi Serpil Bayraktutar ise, "Emniyet müdürümüze valimize hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Emniyet Müdürü Onur Karaburun da "Güzel, mutlu bir günde bizimle beraber olmak istediği için ben de ailesine ve kendisine teşekkür ediyorum. Polis olma hayali de var inşallah yanında olacağız. Koşa koşa geldik. Biz vatandaşımızın iyi günde kötü günde hep yanında olmak istiyoruz. Gönül istiyor ki hep güzel günlerde beraber olalım. Böyle bir davet aldığımız için şükranlarımı sunuyorum. Her zaman görüşeceğiz" dedi.
Erzurum Vali Yardımcısı Didem Dinç Özay ise, "Bugün çok güzel bir gün mutluyuz. Ailenin böyle bir talebi oldu. Valimiz Mustafa Çiftçi’nin talimatıyla emniyet teşkilatımızla bugün geleceğin polisi olmak isteyen Talha Sıraç, polis ağabeyleriyle beraber olmak istedi. Ailemiz uzun ve zorlu bir süreçten geçti. Hastalıklarla mücadele eden çocuklarımıza, ailelerimize duacıyız" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ