Tarih: 27.07.2024 15:26

Liverpool Eski Antrenöründen Messi'ye Ağır Sözler: 'Dalgıç Or*spu!'

Facebook Twitter Linked-in

NE OLDU?

Liverpool'un eski kaleci antrenörü John Achterberg, Şampiyonlar Ligi 2019 yarı finalinde Barcelona'ya karşı kazanılan maç hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu. 53 yaşındaki antrenör, Lionel Messi ile ilgili sert ifadeler kullandı ve İngiliz ekibinin zaferini hatırladı. Achterberg, sözlerinde Andy Robertson'ın Messi ile olan mücadelesinden hoşlandığını belirtti.

ACHTERBERG NE SÖYLEDİ?

Football Historian Podcast'te açıklamalarda bulunan Achterberg, Messi için "Onunla oynadığımızda onun dalgıç bir or*spu olduğunu düşündüm" dedi ve ekledi: "Robbo'nun onu parçalaması hoşuma gitti. Paramparça et onu, or*spu!" Bu ifadelere rağmen, Achterberg aynı zamanda takımının mücadelenin altından kalkarak elde ettiği zaferin müthiş bir duygu olduğunu da ifade etti.

BÜYÜK RESİM

Achterberg, Messi'nin o dönemki performansına rağmen Barcelona'yı yenmenin zevkini yaşamıştı. Messi, ilk maçta takımına iki gol kazandırmış ancak yine de Liverpool'un Anfield'da sergilediği muhteşem geri dönüş ve 4-0'lık galibiyet Messi'nin büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına sebep olmuştu.

ACHTERBERG VE MESSI İÇİN SIRADA NE VAR?

Aradan geçen beş yıl sonrasında hem Messi hem de Achterberg kariyerlerine devam ediyorlar. Messi, Inter Miami'nin MLS'deki kurulumunda kritik bir rol üstlenirken, Achterberg ise Suudi Arabistan'da Al Ettifaq takımıyla yeni sezona hazırlanıyor ve bu süreçte Liverpool efsanesi Steven Gerrard ile iş birliği yapıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —