Tarih: 02.09.2024 17:39

Lige Galibiyetle Başlayan Vanspor Destekçilerine Minnettar!

Facebook Twitter Linked-in

LİGİN İLK HAFTASINDA GALİBİYET

Ligdeki ilk maçında sahasında karşılaştığı Derince Belediyespor'u 2-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Vanspor, bu başarısında katkı sağlayan herkese bir teşekkür mesajı yayımladı.

TEŞEKKÜR ETTİKLERİ KİM?

Vanspor Futbol Kulübü, yaptığı resmi açıklama ile, oyuna katılan şehir önde gelenlerini, sivil toplum kuruluşlarını, basın mensuplarını ve iş dünyasının seçkin temsilcilerine özel bir minnettarlık ifade etti. Açıklamada "Bugünkü maçta takımımızı yalnız bırakmayan şehrimizin önde gelenlerine, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve iş dünyasının değerli temsilcilerine teşekkür ederiz. Desteğinizle Vanspor’umuzun yanında olmanız, bizim için büyük anlam taşıyor." denildi.

SEZONA MORALLİ BAŞLANGIÇ

Vanspor, Derince Belediyespor üzerinde elde ettiği 2-1'lik zafer ile hem kendine olan güvenini hem de şehrin takıma olan inancını pekiştirdi. Açıklanan teşekkür mesajı, bölge halkı ve futbol takımı arasındaki dayanışmayı ve birlikteliği simgelerken, takımın sezon boyunca bu desteği arkasına alarak daha da güçlü olacağının sinyalini verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —