Lider Avı: Vanspor, Menemen'in Tahtını Sallamak İçin Hazır!

Vanspor Elazğıspor'dan aldığı yarayı Menemenspor'u yenerek telafi etmek istiyor.

Van Haberleri 28.09.2024 11:13:00 0
Lider Avı: Vanspor, Menemen
Tarih: 28.09.2024 11:16

Vanspor, ikinci ligde lider Menemen FK karşısında zafer arıyor. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı ilk dört maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, bugün saat 19.00'da ligin beşinci hafta maçında deplasmanda lider Menemen Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Van'ın temsilcisi, lider Menemen FK'yı mağlup ederek Van'a 3 puanla dönmeye hedefliyor.

FORMDA BAŞLANGIÇ SONRASI KAYIP

Ligin ilk haftalarında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen ve ikinci haftada deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında Giresunspor ile 1-1 berabere kalmış, dördüncü haftada ise sahasında Elazığspor'a 2-0 mağlup olmuştu. Bu sonucun ardından şampiyonluk yolunda önemli bir yara alan Vanspor, lider Menemen FK'yı yenerek kaybedilen puanları telafi etmeyi amaçlıyor.

ZORLU KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Vanspor, Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde hafta boyunca yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdürdü ve zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamladıktan sonra Perşembe günü İzmir'e giden takım, lider Menemen FK maçında yaşanacak mücadelede önemli 3 puanın peşinde. Teknik Direktör Tahsin Tam yönetimindeki Vanspor, Menemen FK galibiyetiyle puanını 10'a yükseltmek istiyor.

MORAL BULMAK İÇİN HAYATİ MAÇ

Van temsilcisi, bugün oynayacağı bu zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta sahasında karşılaşacağı 68 Aksarayspor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Elazığspor karşısında beklenmedik bir puan kaybına uğrayan Vanspor, Menemen FK'yı mağlup ederek kayıpları telafi etmeyi ve ligde yeniden yükselişe geçmeyi amaçlıyor.

HAKEM DÖRTLÜSÜ BELLİ OLDU

Menemen FK ile Vanspor arasında oynanacak olan zorlu mücadeleyi Levent Buğra Vartemel, Kenan Özcan, Volkan Kaan Topal ve Serkan Eryılmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

DİĞER KARŞILAŞMALAR DA DİKKAT ÇEKİCİ

Bu arada, ligde gerçekleşecek diğer maçlarda da heyecan sürüyor. 10 puan +8 averajla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor, sahasında Nazillispor'u ağırlayacak. 10 puan +5 averajla üçüncü sırada yer alan Elazığspor, deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. 10 puanla dördüncü sıradaki Bucaspor 1928, Serik Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek. Ayrıca Karacabey Belediyespor, Diyarbekirspor karşısında; Arnavutköy Belediyespor, Belediye Derincespor ile; Somaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı ile; ve Erbaaspor, Karaman FK ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi