Tarih: 15.09.2024 19:41

Lezzet Şöleninde Final Zamanı: Van Gurme Fuarı'na Veda Günü!

Facebook Twitter Linked-in

SON BİR KEZ LEZZET ŞÖLENİ: VAN FUARININ KAPILARI KAPANIYOR

12 Eylül'de renkli bir açılış töreniyle ziyaretçilerine kapılarını açan Van Gurme ve Gastronomi Fuarı, bugün son misafirlerini ağırlayarak etkinliğini sonlandıracak.

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (VAN TSO) liderliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinlik, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde lezzet tutkunlarına unutamayacakları bir deneyim sundu.

İLLERİN YÖRESEL LEZZETLERİ VAN FUARINDA BULUŞTU

Fuarın gerçekleştiği Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi, Van'ın yanı sıra birçok ilin yöresel ürünlerine ev sahipliği yaptı. Fuarda sergilenen el emeği ürünler, ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, damakları şenlendiren çeşitli lezzetler de tadıldı.

KATILIMCI VE ZİYARETÇİLERİN YOĞUN İLGİSİYLE VAN FUARI SONA ERİYOR

Van'ın gastronomi alanında öne çıkması ve yerel ürünlerin tanıtımı amacıyla düzenlenen fuarda, hafta sonu olması ve fuarın son gününe denk gelmesi sebebiyle ziyaretçi akınına uğradı. Yoğun ilginin beklendiği etkinlikte, Trabzon konuk il olarak ağırlandı. Fuarda toplam 55 yerel, 9 kadın kooperatifi, ve 24 firma 81 ilden katılım sağladı; zengin lezzetler ziyaretçilere sunuldu ve bu yöresel ürünlerin satışı yapıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —