Levent Mercan: 'Galatasaray'ın Önünde Henüz Her Şey Mümkün'

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu, şampiyonluk yarışı, Jose Mourinho ve kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Van Spor 19.03.2025 23:26:00 0
Levent Mercan:
Tarih: 19.03.2025 23:29

Süper Lig'de 28 haftası geride kalan sezonda ezeli rakibi Galatasaray'ın 9 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Levent Mercan, TransferMarkt'a özel bir röportaj verdi. Milli futbolcu, şampiyonluk umudunu canlı tutarken, Jose Mourinho ile çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu vurguladı.

Sarı-Lacivertli Rüya Gerçek Oldu

Levent Mercan, Fenerbahçe'ye transfer sürecini değerlendirerek, "Eğer Fenerbahçe sizi istiyorsa, bunun üzerine fazla düşünmezsiniz, hemen kabul edersiniz. Benim için büyük bir onurdu. Transfer süreci çok sorunsuz geçti ve bu harikaydı. Ailemin hepsi Fenerbahçeli, özellikle babam çok fanatikti. Büyürken bunu sürekli hissettik. Şimdi burada oynuyor olmak gerçekten harika bir duygu" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk Umudu Devam Ediyor: “Kendimize İnançtan Vazgeçmemeliyiz”

Şampiyonluk yarışına dair değerlendirmelerde bulunan Mercan, Galatasaray'ın önünde hala zorlu maçlar olduğunu belirtti ve takımlarının umudunu korumasının önemine vurgu yaptı. “Galatasaray'ın önünde hâlâ bazı zorlu maçlar var, bu yüzden kendimize inanmaktan vazgeçmemeliyiz. Sportif hedefimiz net ve kadromuzda olağanüstü bir kalite var. Futbolda her şey mümkün, sonunda nasıl olacağını göreceğiz. Kulüp ve taraftarlar için şampiyon olmak istiyoruz. Bunu, bizi her zaman destekleyen herkes için diliyorum.”

Mourinho'dan Tam Not: “The Special One Lakabını Hak Ediyor”

Jose Mourinho ile çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Levent Mercan, Portekizli teknik adamın hem futbol bilgisi hem de insanlığıyla öne çıktığını söyledi. Mercan, Mourinho’nun yaklaşımının oldukça özel olduğunu ve Norbert Elgert ile benzer özellikler taşıdığını belirtti: "Onunla çalışmak büyük bir onur. Mourinho hem teknik bilgisi hem de insanlığıyla harika bir isim. Ona ‘The Special One’ denmesinin bir sebebi var. Kesinlikle olumlu anlamda söylüyorum ama oyunculara yaklaşımı gerçekten çok özel. Onunla çalışmak, onun taleplerini yerine getirmek benim için büyük bir motivasyon. Norbert Elgert ile benzer özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. İkisi de çok şey bekleyen antrenörler. Mourinho bana güvendi ve şans verdi, bunu boşa çıkarmamak istiyorum."

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

YAZARLAR