Kuzey Irak ve Suriye'de 59 Terörist Etkisiz: Türkiye Misilleme Yaptı!

Türkiye'den teröre ağır darbe: 59 terörist etkisiz hale getirildi.

Asayiş 24.10.2024 22:23:00 0
Kuzey Irak ve Suriye
Tarih: 24.10.2024 22:24

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen hava harekatlarında 59 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, operasyonlarda iki üst düzey teröristin de bulunduğunu bildirdi.

HAİN SALDIRIDA 5 VATANDAŞIMIZ ŞEHİT OLDU

Dün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesisine gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin detaylar Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yapılan saldırı sonucunda 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 22 kişinin yaralandığı belirtildi.

MEHMETÇİK MİSİLLEME YAPTI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin güvenlik güçleri, terör saldırısı sonrasında misilleme olarak operasyonları hızlandırdı. Milli Savunma Bakanlığı, teröristlerin barınma alanlarının imha edildiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN OPERASYONA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "59 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ" Dün akşam başlayan ve Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyini hedef alan 47 terör mevzisinin vurulduğu operasyonda, ilk belirlemelere göre 2'si üst düzey olmak üzere 59 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.