Van'da Ivana Sert izdihamı

Yeni Van AVM tarafından organize edilen İvana Sert söyleşi ve imza töreninde izdiham yaşandı.

Kültür Sanat 3.12.2016 20:36:40 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.12.2016 20:36

Yeni Van AVM tarafından organize edilen İvana Sert söyleşi ve imza töreninde izdiham yaşandı.

Sadece Van’ın değil bölgenin cazibe merkezi olan Van AVM, ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Desteklediği kültür ve sanat aktivitelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle kentteki sosyal hayatı hareketlendiren Van AVM, Türkiye’nin ünlü moda tasarımcısı Ivana Sert’i konuk etti. Vanlıların yoğun ilgisi ile karşısında şaşkınlığını dile getiren moda tasarımcısı Sert, “Bu Van’a ikinci gelişim. Van’a ve sizlere bayıldım. Bugün sizlerin gösterdiği ilgi, beni çok mutlu etti” dedi.

Söyleşinin ardından kalabalığın imza almak istemesi alanda izdihama neden oldu. Gördüğü izdiham karşısında ünlü moda tasarımcısı Ivana Sert, alanı terk etmek zorunda kaldı. Program sonrasında bir açıklamada bulunan Ivana Sert, bölge insanının çok değerli ve sıcak kanlı olduğunu belirterek, ”Bu bölgeyi çok seviyorum. İnsanlar o kadar değerli ve sıcak ki, bu ilgiyle hiçbir yerde karşılaşmadım. Duygularım çok yükseldi ve heyecandan sahnede titredim. Beni bu kadar seven herkese teşekkür ediyorum. Van benim için başka bir şeydi, bu gün bunu tekrar yaşadım” dedi.

Vanlıların yoğun ilgisi karşısında izdiham yaşandığını ve bu nedenle programını yarıda kestiğini ifade eden Sert, “Sahnemiz büyük değildi. Herkes beni görmek, fotoğraf çekmek istedi. Bu durum karşısında maalesef sahne çökmeye başladı. Bende mecburen programı yarıda bıraktım. Bu kadar güzel insanı görmek beni çok mutlu etti. Biraz daha kalsaydım çok daha da mutlu olacaktım. Ama salonun küçüklüğünden dolayı erken bitti” ifadelerini kullandı.

Van insanının bakımlı insanlar olduğunu ve rengarenk giyindiğini de sözlerine ekleyen Sert, “Şu an o kadar mutluyum ki ne diyeceğimi bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ivana Sert’i görmek için gelen vatandaşlar ise ünlü moda tasarımcısını çok sevdiklerini ve sürekli onu takip ettiklerini söylediler.
 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ