Hakkari sanata doyacak

Kültür Sanat 27.12.2017 13:14:49 0
Hakkari sanata doyacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, düzenleyeceği “Kültürlerin Dansı İle Reng-i Hakkari” adlı sanatsal gösteri için hazırlıklarını sürdürüyor.
29 Aralık günü saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan dev organizasyonun açılışı, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’in konuşmasıyla başlayacak. Slayt gösterimi, erbane topluluğu gösterisi, pandomin, zeybek, teke, müzik dinletisi, dengbej, koro ve solo şarkılarının da seslendirileceği etkinlik kokteylle sona erecek.
Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, Hakkari’de sanat adına daha önce yapılmamış olan ilklere tanıklık edileceğini belirterek, “Charlie Chaplin’in pandomini ile ‘uzun olur gemilerin direği, çatal olur efelerin yüreği’ diyen Ege’nin efelerini, Hakkari’nin savaşlara sebep olan Sare’sinin aşk hikayesi ile birleştirilen kültürel bir zenginlik oluşturduk. Bu sayede farklı kültürlerin canlı renklerini yaşattık. 30 eğitmen ve yetmiş öğrenci ile hazırlamış olduğumuz sanatsal etkinliğimiz, 29 Aralık 2017 tarihinde saat 19.00’da Hakkari halkı ile buluşacak. Tüm halkımız davetlidir” dediler.

Anahtar Kelimeler: Hakkari sanata doyacak
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem