Virüs korkusu çiçeklere yöneltti

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinden bunulan vatandaşlar, kendilerine yeni çalışma alanları bulup, boş zamanlarını olumlu şekilde geçirmeye başladılar. Malatya’nın Darende İlçesi’nde de Ahmet Çakır, çiçek yetiştirmeye me

Kültür Sanat 23.05.2021 18:19:08 0
Virüs korkusu çiçeklere yöneltti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinden bunulan vatandaşlar, kendilerine yeni çalışma alanları bulup, boş zamanlarını olumlu şekilde geçirmeye başladılar. Malatya’nın Darende İlçesi’nde de Ahmet Çakır, çiçek yetiştirmeye merak saldı.

Darende İlçesi’nde gazeteci ve siyasetçi Ahmet Çakır, dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgın hastalığının başlamasından sonra zamanını genelde iş yerinde geçirmeye başladı. Çakır, iş yerinde çiçek yetiştirme hevesi ile birçok saksıda çiçek yetiştirdi. Çakır, “Gazete ve siyaset çalışmalarında kalan zamanımı iş yerimde geçmeye başladım. Bir arkadaşımın önerisiyle salon çiçekleri yetiştirmeye başladım. Yaptırdığım çiçeklikler daha farklı görsel sağladı. Çiçekleri görmeye gelen komşularım ve arkadaşlarım oluyor. Korona virüs işyerinde ve evde kalma bana çiçek sevgisini, kitap okuma sevgisini kazandırdı. Tavsiyem bu mutluluğu herkesin yaşaması. Çiçek yetiştirme bu tutkusu İnsana farklı bir haz veriyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem