Sanatseverler açık alanda sergi açtı

Hakkari Gençlik Merkezi “Sanat günleri” kapsamında atölye faaliyetleri güzel sanatlar kulübü ve gönüllü gençler tarafından belediye binası önünde resim sergisi açıldı.

Kültür Sanat 10.08.2021 10:00:57 0
Sanatseverler açık alanda sergi açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.08.2021 10:00

Hakkari Gençlik Merkezi “Sanat günleri” kapsamında atölye faaliyetleri güzel sanatlar kulübü ve gönüllü gençler tarafından belediye binası önünde resim sergisi açıldı.

Hakkari Gençlik Merkezi tarafından belediye binası önünde açtığı resim sergisi vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Hakkari Gençlik Merkezi Müdürü Şemsettin Uçar, atölye faaliyetleri güzel sanatlar kulübü ve gönüllü gençler tarafından bir süre önce halka açık bir şekilde Kent Park Meydanında yürütülerek 7’den 70’e bütün vatandaşlarımıza atölye etkinliklerine katılım imkanı sağladı. Hakkari Gençlik Merkezi sayısız kültür ve sanat faaliyetlerine katmış olduğu bu etkinlikte başta gençler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı sanatla buluşturmayı amaçlamıştı. Bu bağlamda “Sanat günleri” etkinlikleri vatandaşlarımızca büyük ilgi ve katılım görmüştür. Atölye etkinliklerinde her yaştan vatandaş gönüllü gençlerimizle birlikte sınırsız hayal güçleriyle birçok eser üreterek renkli görüntülere sahne oldular. Gençlik merkezinin akademik düzeyde vermiş olduğu eğitimlere katılan gençlerimiz dünyanın birçok yerinde bulunan sanat başkentleri olarak tabir edilen yerlerle yarışır düzeye gelmişlerdir. Hakkâri Gençlik Merkezinin ilimizde oluşturmuş olduğu bu altyapı ile ilimiz sanatta ve daha birçok alanda bayrağı hep bir adım önde götürmeye devam edecektir. Gençlik merkezi Sanat günleri kapsamında yürütülen çalışmalar bir hafta boyunca sürmüş olup, atölyelerde üretilen çalışmalar kent meydanında Belediye binası önünde sanatseverlerin beğenisine sunulmuştur” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ