Mucize Doktor 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı son bölümün bitmesinden sonra aratılmaya başladı. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Reha Özcan’ın paylaştığı Mucize Doktor dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren

Kültür Sanat 8.11.2019 09:45:57 0
Mucize Doktor 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı son bölümün bitmesinden sonra aratılmaya başladı. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Reha Özcan’ın paylaştığı Mucize Doktor dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni topladı. Perşembe günleri yayınlanan ve reyting sıralamasında zirvede yer alan dizi her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Son bölümde hakkında iki şikayet birden yapılan Ali’nin hastanedeki geleceği tehlikeye giriyor. Peki, Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölüm özeti…


Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu diziyi yakından takip eden izleyiciler tarafından aratılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor yayınlandığı ilk günden itibaren konusu ve oyuncu kadrosu nedeniyle büyük beğeni topladı. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği dizi otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesini ekranlara taşıyor. Son bölümde yönetim kurulu Ali için toplanıyor ve hastanedeki geleceği hakkında önemli gelişmeler oluyor. Haberimiz içerisinden Mucize Doktor 8. son bölüm özeti ve izleme linkine ulaşabilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 9. SON BÖLÜM BÖLÜM ÖZETİ

Ali sonunda aradığı bisikleti bulur. Ama Adil bu bisiklet fikrine hiç sıcak değildir. Hastanede işler karışıktır zaten; hakkında iki şikayet birden yapılınca yönetim kurulu acil gündemle toplanmaya karar vermiştir ve konu Ali’nin hastanedeki geleceğidir. Diğer tarafta Ferman eski bir hastasına yardım etme fırsatı yakalar ve Tanju’nun hastası da zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Herkes pişmanlıklarıyla yüzleşirken yönetim kurulu Ali için toplanır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem