Malazgirt ADEM’den yılsonu sergisi

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde, Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri tarafından açılan yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Kültür Sanat 12.08.2021 15:07:30 0
Malazgirt ADEM’den yılsonu sergisi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.08.2021 15:07

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde, Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri tarafından açılan yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.

Serginin açılışını yapan Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Belediye Başkanı Cengiz Altın sergiyi gezerek kursiyerleri tebrik etti.

Burada kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Kaymakam Demirer, " ADEM kursiyerlerimiz, çok güzel ve başarılı çalışmalar yapmışlar. Kursiyerlerimiz tarafından nakış, giyim ve tahta boyama branşlarında üretilen el sanatları, bugün burada sergilendi. Gerçekten birbirinden kıymetli emek harcanmış, ustalık nakşedilmiş eserleri hep beraber gezdik. Tabii bu kursun bir özelliği daha var. Burada eğitim alan kursiyerlerimiz buradan elde ettikleri etiğimler sayesinde kendi iş yerlerini açıp aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Onun için biz bu kursları çok takdir ediyoruz ve destekliyoruz" dedi.

Sergide konuşan Çiğdem Kılıç isimli usta öğretici ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, "Cumhurbaşkanımızdan Allah binlerce kez razı olsun. Cumhurbaşkanımız sayesinde evlerimizde boş boş oturmaktan kurtulduk. Aile Destek Merkezilerinde yetiştirdiğimiz kursiyerler hem meslek öğreniyor hem de evlerine ekmek götürebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

ADEM Kurslarında eğitim gören Seyhan Çeliker isimli kursiyer de, “Bizler evlerimizde sıkılıyorduk. Aile Destek Merkezilerindeki bu kurslar sayesinde hem meslek öğreniyor hem de evlerimize ekmek götürebiliyoruz. Allah bu imkanı sağlayan herkesten razı olsun" diye konuştu.

Açılışa İlçe Jandarma Komutanı Aydın Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Mustafa Kara, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, kamu kurum müdürleri ile kursiyerler katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ