Foto safaride çekilen kareler beğeniye sunuldu

Ejder 3200 A.Ş., Türk Kayak Vakfı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin düzenlediği ‘Dünya’nın Gözü Palandöken’de adlı fotoğraf sergisi, tarihi Yakutiye Medresesi’nde açıldı. İlk günden büyük ilgi gören sergi, 31 Temmuz??

Kültür Sanat 23.07.2021 16:17:13 0
Foto safaride çekilen kareler beğeniye sunuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.07.2021 16:17

Ejder 3200 A.Ş., Türk Kayak Vakfı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin düzenlediği ‘Dünya’nın Gözü Palandöken’de adlı fotoğraf sergisi, tarihi Yakutiye Medresesi’nde açıldı. İlk günden büyük ilgi gören sergi, 31 Temmuz’a kadar açık olacak.

Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ejder 3200 A.Ş.’nin destekleriyle Türk Kayak Vakfı ile Palandöken.com tarafından geçen mart ayında organize edilen ‘Dünya’nın Gözü Palandöken’de etkinliği kapsamında ulusal ve uluslararası haber ajanslarının foto muhabirleri, kayak merkezinde foto safari yapmıştı.

Avrupa’nın önde gelen haber sitelerinde yer alan fotoğraflar, tarihi Yakutiye Medresesi’nde açılan sergiyle görücüye çıktı.

Erzurum Valisi Okay Memiş, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Gemalmaz, Ejder 3200 A.Ş. Genel Müdürü Selim Bağrıyanık, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Onur Sağsöz ve Polat Otel Genel Müdürü Nuh Seçer’in açılış kurdelesini kestiği sergide 55 kare fotoğraf yer aldı.

Palandöken’in tanıtımına katkı sağlayan foto muhabirlerine teşekkür eden Vali Okay Memiş, “Turizm potansiyeliyle öne çıkan Erzurum ve Palandöken’in uluslararası arenada her geçen gün tanınır hale gelmesi bizleri sevindiriyor. Hiç şüphesiz bu noktada gazetecilerin büyük bir emeği var. Çekilen her bir kare fotoğraf ve yazılanlar kentimize ve Palandöken’e katma değer sağlıyor. Gayretleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretçi akınına uğrayan sergi, 31 Temmuz’ kadar açık kalacak.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ