Ferzan Özpetek'in yeni filmi İtalyanlarla buluşacak

Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in 13'üncü filmi 'Şans Tanrıçası' aralık ayında İtalya’da vizyona girecek.

Kültür Sanat 2.10.2019 13:46:34 0
Ferzan Özpetek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.10.2019 13:46

ROMA(AA) - İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek, 13'üncü uzun metrajlı filmi "Şans Tanrıçası"nın (La Dea Fortuna) İtalya için "iddialı" denilebilecek bir tarihte gösterime gireceğini söyledi.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram’daki hesabına önceki gün ilk kez yeni filminin kısa tanıtım videosunu paylaşan Özpetek, takipçileri arasında heyecan yarattı. Tanıtım videosunda, yeni filmin İtalya’da vizyona giriş tarihinin 19 Aralık olduğu duyuruldu.

Daha önce kasım sonunda İtalya'da vizyona gireceği açıklanan ancak filmin dağıtımını üstlenen Warner Bros’un, "Şans Tanrıçası"nı beğendiği ve izledikten sonra karar değiştirerek diğer iddialı yapımların da gösterime gireceği 19 Aralık tarihini belirlediği öğrenildi.

Yönetmenlik kariyerinde 13’üncü uzun metrajlı filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Özpetek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şans Tanrıçası"nın 19 Aralık'ta gösterilmesiyle ilişkin, "Diğer önemli filmlerin de vizyona girdiği iddialı bir dönemde gösterime giriyor." dedi.

Başrollerinde Stefano Accorsi, Jasmine Trinca, Edoardo Leo ve Serra Yılmaz’ın yer aldığı bu filminde ortaya çıkan işten son derece tatmin olduğunu belirten Özpetek, son filmini, "duygu yüklü" şeklinde nitelendirerek sinemaseverlere ufak bir de ipucu verdi.

Tanıtım videosunda Türkçe şarkı sürprizi

Ferzan Özpetek, Instagram'da paylaştığı tanıtım videosunda, Türk hayranlarının hemen dikkatini çeken Türkçe şarkı sürprizine de değindi.

Filmlerinde Sezen Aksu şarkılarına yer vermesiyle bilinen ünlü yönetmen, Şans Tanrıçası’nın ilk tanıtım videosunda da Sezen Aksu’nun seslendirdiği "Aldatıldık" bestesini kullandı.

Yönetmen Özpetek, "Bu şarkıyı Sezen Aksu’dan dinleyince çok beğenip aldım. Çok da iyi gidiyor. Gelen yorumları okuduğumda İtalya'da da çok beğenildiğini söyleyebilirim. Bizim Sezen ile yıllardır çok güzel iletişimimiz var. Böyle bir şey daha önce hiç olmadı. Bir filmimin tanıtımında ilk kez Türkçe şarkı oluyor. Filmde dört tane şarkı var, biri Sezen'in." diye konuştu.

Özpetek, "Şans Tanrıçası"nın Türkiye'de ne zaman gösterime gireceğine dair henüz belli bir takvimin olmadığını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ